Virallisten SM&SMJ-luokkien harjoitusviikonloppu 01.-02.08.2020

OHJEITA JA KULJETTAJILLE JA MEKAANIKOILLE

Ilmoittauminen
-Ilmoittauminen alkaa lauantaina ja sunnuntaina kello 09.00. Jos et ole maksanut ilmoittaumista ennakkoon Vauhtikauppa.fi palvelussa, palvelemme asiakkaita tulojärjestyksessä. Ilmoittauminen tapahtuu Parc Ferme alueen edessä olevassa pisteessä.
Jos olet ostanut viikonlopun tai yhden päivän osallistumisoikeuden vauhtikauppa.fi palvelusta, pääset jonon ohi, ja saat autoosi tarvittavan tarran nopeammin, jonottamatta. Ilmoittauminen yhteydessä kirjaa tiedot kenttään:
i. Kuljettajan nimi
ii. Luokka
iii. Oman ponderin numero
iv. Puhelinnumero

Majoittuminen
-Majoittuminen onnistuu majoitusalueella. Maksa majoittauminen ilmoittaumisen yhteydessä. Hinta 20 €/yö tai 50€ jos jätät vaunun sunnuntaihin 08.07.2020 asti. Varmista että saat tarran jonka kiinnität sähköjohtoon jos tarvitset sähköä, ja myös vaunu/asuntoauto tarran. Hinta sisältää sähkön.

WC ja suihku
-WC:t löytyvät ravintolarakennuksen vierestä. Suihkut eivät ole tämän hetkisen tilanteen takia käytössä. Flamingossa pääsee suihkuun. Matkaa sinne on 10 minuuttia.

Lähtö radalle
-Radalle lähdetään Service parkin lähtöruudukosta. Lähtöalueen päässä on merkkivalot ja kun ne ovat punaiset, ei radalle saa lähteä. Valon ollessa vihriä, saa radalle mennä.

Ratavarikko ja huoltoalue service parkissa
-Ratavarikko alue löytyy pääsuoran alusta. Siinä on mahdollista tehdä pieniä säätöjä ja korjauksia. Suuremmat työt on tehtävä service park alueella jonne ajetaan lippupisteen 7 luota.
-RATAVARIKOLTA LÄHDETTÄESSÄ ON LÄHTIJÄN VASTUULLA RADALLE MENO.

Ajanotto ja tulosseuranta
-Ajonottoon kerätään aina kerralla kaikkien luokkien yhden tunnin tulokset. Liveseuranta löytyy race-monitorista.

Kartin tekniset vaatimukset
-Kartissa tulee olla luokan sääntöjen mukaiset numerot edessä, takana ja sivuilla. Lisäksi kartissa tulee olla toimiva transponderi. Transponderin puute tai toimimattomuus on este radalla ajamiseen.

Radalla liikkuminen
-Radalle meno silloin kun siellä ajetaan ei ole sallittu ilman lupaa. Luvan antaa Kart in Clubin henkilökunta. Mikäli syynä on hajonneen kaluston nouto, kannattaa myös miettiä etukäteen mistä kaluston hakee pois. Myös kuljettajan on siirrettävä hajonnut kalusto turvalliseen paikkaan, omin avuin.

Roskat
-Kerätkää tuottamanne roskat säkkiin. Mikäli ei ole omaa jätesäkkiä, saat sen ilmoittaumisen yhteydessä pyydettäessä. Lopuksi säkki kiinni ja lähtiessä ravintolarakennuksen ja palkintokorokkeen luona olevalle alueelle josta ne viedään pois. Varikolle jätetyt roskat me kyllä siivoamme, ja kun tiedämme kuka oli missä, rahastamme siivouskulut ennen seuraavaa saapumista alueelle. Pitämällä paikat kunnossa, pystymme pitämään ratamaksut alhaisena.

Käytetyt renkaat
-Alueelle ei ole mahdollista jättää käytettyjä renkaita. Ne voi palauttaa rengaskauppiaalle tai viralliseen keräyspisteeseen, eli rengasliikkeeseen. Renkaissahan on viivakoodit…

Huolehtikaa, että kartin, mekaanikon ja kuljettajan vakuutukset ovat kunnossa.

Radalla nähdään !!