OHJEITA OMILLA AUTOILLA JA MOTOILLA AJAVILLE

Alle olemme keränneet ohjeita niille henkilöille jotka ajavat Kart in Club VANTAAn kartingradalla omilla kartingautoilla tai moottoripyörillä. Jos olet jostain asiasta epätietoinen tai jokin asia sinua mietityttää, kysy henkilökunnltamme. He ovat siellä sinua varten.

– Radan aukioloajat ilmoitetaan pääsääntöisesti nettisivuilla ja SOME-kanavillamme. Noudata niitä. Tulemme järjestämään poikkeuksellisia aukioloaikoja ja niistä tiedotamme erikseen.

– Kun saavut varikolle ota huomioon muut henkilöt. Etsi itsellesi sopiva paikka ja pura tarvittavat varusteet.

– Käytä aina auton tai moottoripyörän alla suojamattoa joka sitoo itseensä mahdolliset polttoaine tai voiteluaine roiskeet. Tällä toimenpiteellä suojelemme yhdessä aluetta, ja luontoa.

– Ennen radalle menoa käy ilmoittautumassa varikkoalueella sijaitsevassa pisteessä. Jos olet maksanut ratamaksun ennakkoon osoiteessa www.vauhtikauppa.fi , ota mukaan ostoksen kuittinumero. Sillä löydämme maksun nopeiten. Lisäksi jokaisessa autossa ja moottoripyörässä tulee olla AMB 160 tai 260 transponderi, tai vaihtoehtoisesti Mylaps X2 transponderi. Jos omistat oman transponderin, ota se numero mukaan kun ilmoittaudut. Mikäli sinulla ei ole omaan transponderi, saat vuokrattua sen varikkoalueen pisteestä.

– Jos et ole ennen käynyt radalla, tutustu alueeseen ja siihen kuinka radalle mennään ja kuinka sieltä tullaan pois.

– Muistathan myös, että rata-alueella liikkuminen kävellen ei ole sallittua kuin henkilökunnan luvalla

– Ennen radalle menoa tarkista autosi ja moottoripyöräsi tekninen kunto. Vastaat siitä, että ajokalustosi on sellaisessa kunnossa, että se on turvallinen sinulle ja muille radan käyttäjille.

– Huolehdi myös, että sinulla on tarvittavat ajovarusteet joita vaadin ajaessa ajamallasi kartingautolla tai moottoripyörällä.

– Kun olet ajamassa huomioi muut radan käyttäjät. Joukossa voi olla kokeneempia tai kokemattomampia kuljettajia. Kun ajat aja omaa ajoasi ja keskity siihen. Älä vaihda ajolinjaa tietämättäsi, ettei takana ole ketään juuri ohittamassa sinua.

– Nopeampana kuljettajana aina takaa tulevalla on suurempi vastuu ohitustilanteessa. Huomioi se.

– Tarvittaessa radankäyttö jaetaan ryhmiin tilannekohtaisesti. Jako tapahtuu pääsääntöisesti nopeuden mukaan, ja tarvittaessa moottoripyörät laitetaan omana ryhmänä.

– Vanhempien vastuulla on totta kai kertoa ja opastaa nuorimpia kuljettajia. Asiat kannattaa käydä läpi muutaman kerran ja aina välillä kerrata niitä.

– Varikkoalueella et voi ajaa, eli siirrä kartingauto lähdönvalmistelualueelle ja lähde siitä vasta ajamaan.

– Kun olet varikkoalueella, siivoa jälkesi. Alueella on roska-astioita joihin voit viedä roska pois lukien renkaat. Käytetyt renkaat ota matkaan ja hävitä ne asiaankuuluvalla tavalla tai palauta rengaskierrätykseen. Rata-alueelle niitä ei voi jättää kuin maksua vastaan.

– Kun me kaikki huolehdimme asioista ja teemme ne yhtenäisesti alueelle, pystymme pitämään kustannukset kurissa. Näin kaikki pääsevät ajamaan halvemmalla.

HINNASTO

Auto ratamaksu 25€/pv

MOTO ratamaksu 25€/pv

Transponderi 5€/pv

Jos sinulla ei ole omaa transponderia

Voit maksaa kaikki ratamaksut ennakkoon verkkokaupassamme