AUKIOLOAJAT:

Syyskuun alusta olemme auki kelien ja varausten mukaan.

Ryhmävarauksille olemme auki aina tilauksesta, yksittäisajoille kelien ja kysynnän mukaan.

Varaamalla kimppakisan tai Grand Prix-kilpailun pääset ajamaan haluamanasi aikana.

Viikon aukioloajat voit tarkistaa VARAUSKALENTERI-sivulta

VANTAA CIRCUIT

Isojen autojen rata


Vantaa Circuit.fi

Käy tutustumassa uudistettuun sivustoon

VUOKRA-AUTOT

Kart in Club VANTAA tarjoaa ajoelämyksiä ulkoradalla, vain 18 minuutin päässä Helsingin keskustasta.


Vain paras on riittävän hyvä, siksi meillä on käytössä maailman varmastikkin parhaat kartingautot. Uudet ovat saaneet asiakkailta kehuja mm. ajettavuudestaan, autot ovat kevyemmät ajaa sekä turvavarusteet ovat parantuneet. Myös äänentaso on tippunut uusien ratkaisuiden johdosta. Autoista löytyy helposti säädettävät penkit, niskatuet sekä painokotelot, joilla voi halutessaan tasata kuljettajien painoeroja. Autojen merkki, ulkoasu sekä 10 hevosvoiman moottori sähköstartilla, on pysynyt samana. Sodikart on siis edelleen autojemme toimittaja.

Säädettävät polkimet ja penkin etäisyys

– Penkin etäisyyttä voi säätää rattiin nähden. Kun sopiva penkin paikka on löytynyt, siirretään polkimet oikealle etäisyydelle.

Taka- ja jarruvalot

– Kaikissa autoissa on takana valot ja lisäksi kaikissa autoissa on jarruvalot. Se lisää turvallisuutta kun näet koska edessä ajava jarruttaa. Toisaalta opit samalla missä kohden ennen mutkaa kannattaa tai ei kannata jarruttaa…

Lisäpainojärjestelmä

Kaikkiin autoihin on mahdollista lisätä 30 kiloa lisäpainoja – aina 2½ kilon välein. Näin voimme tasoittaa kuljettajien välisiä painoeroja. Jos haluatte käyttää lisäpainoja tilaisuuksissa, huomioithan, että lisäpainojen lisääminen vaatii hiukan lisäaikaa.

Moottori

Kaikissa autoissa on uuden sukupolven nelitahtimoottorit. Moottorit ovat 270 kuutioisia, ja niistä lähtee 10 hevosvoimaa maksimiteholla. Kaikki autot on varustettu myös katalysaattoreilla. Yhdessä erikoispolttoaineemme kanssa pystymme saamaan automme normaalia pienempi päästöisiksi.

Kamerakiinnitys

Osassa autoissa on valmiiksi asennettu kiinnitys Go Pro-kameralle. Tarvitset mukaan vain kameran, kamerakotelon ja kiinnitysjalan. Varmista aina kameran kiinnitys, jos kameran jalka tai kiinnike pettää.

UUTISET

Tuleva lauantai on toimintaa täynnä Vantaan radalla. Kello 1200 starttaa Sodiworldseriesfinland sarjan neljän lähdön kompakti…

Sen verran on epävakaista säätä luvattu myös huomiseksi (su 08.08.2021), että pidämme radan suljettuna sunnuntaina….

TUNTI AJOA PUTKEEN 4.8.2021 Kart in Club Vantaalla. Kello 19:00-20:00 Sitten mennään! Tunti ajoa putkeen,…

TUNTI AJOA PUTKEEN 22.7.2021 Kart in Club Vantaalla. Kello 19:00-20:00 Sitten mennään! Tunti ajoa putkeen,…

AJOTAPAHTUMAT JA HINNASTO

YKSITTÄISAJOT

Pääset ajamaan yksittäisajoja aina radan aukioloaikoina. Saat meiltä käyttöösi ajohaalarin, kypärän ja auton. Voit ajaa myös omilla ajovarusteilla.

Yhden ajosession kesto on 12 minuuttia. Ennen ajoa henkilökunta opastaa ajamiseen liittyvissä asioissa.
HINTA: 12 min/ 20 €   tai   2x12min/35€ (koskee yhtä kuljettajaa)

KIMPPAKISA

  • Kimppakisa, joka on suosittu polttari-, kaveri- ja synttäriryhmille
  • Rata-aikaa on varattu puoli tuntia, jonka aikana ajetaan yhdistetyt harjoitukset ja aika-ajo. Sen päälle startataan finaaliin, jonka kesto on 5-7 kierrosta.
  • Maksimissaan mukana voi olla 16 kuljettajaa. Minimiveloitus on kahdeksalta henkilöltä.
  • Paikalle kannattaa saapua 30-45 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
  • Hinta 49€/hlö 

GRAND PRIX

  • Grand Prix sisältää maksimissaan 15 henkilölle harjoitukset (noin 10 min.), aika-ajon (noin 10 min.) ja päätteeksi Finaalin jonka kesto on 10 kierrosta. Finaalin päätteeksi pidetään palkintojenjako podiumilla ja tarjotaan kuohuvaa osallistujille. Tapahtuman kesto kaikkiaan on noin 1½ tuntia, josta rata-aikaa on tunti.
  • Hinta 890 euroa/10hlöä
  •  Lisäkuljettajat 50€/hlö

AUKIOLOAJAT

VUOKRA-AUTOT

Ma-ti SULJETTU
Ke-Pe AVOINNA 14-20
La AVOINNA 12-19
Su AVOINNA 12-18

Vuokra-autot ovat vuokrattavissa aina aukioloaikoina. Radalla on mahdollista ajaa myös sateen sattuessa. Huomioithan, että jossain tapauksissa voit joutua odottamaan ajovuoroa.

OMILLA AUTOILLA AJAVAT

Ma-Ti SULJETTU
Ke-Pe AVOINNA 14-20
La AVOINNA 12-19
Su AVOINNA 12-18

Huomioithan, että jossain tapauksissa voit joutua odottamaan ajovuoroa mikäli radalla on vuokra-autoja tai motoja.

OMILLA MOTOILLA AJAVAT

Omilla motoilla pääsee ajamaan keskiviikkoisin 14.00-20.00. Ajot toteutetaan 15 minuutin vuoroilla vuorotellen omien- ja vuokra-autojen kanssa.

KART IN CLUB VANTAA SIJAITSEE

Kart in Club VANTAA löytyy Vantaan Vauhtipuiston alueelta. Paikalle on opastus Katriinantieltä. Katriinantieltä käännytään Vauhtipuiston alueelle, jossa sijaitsee myös motocross-rata. Tätä tietä jatketaan eteenpäin kääntymättä motocross-radalle.

OSOITE ON: Katriinantie 31, Vantaa