Jos et löydä tältä sivulta vastausta kysymykseesi tai haluat antaa palautetta, voit lähestyä meitä sähköpostitse helsinki@kic.fi tai soittamalla/laittamalla Whatsapp-viestiä numeroon 0447 765 040. Palautetta voi jättää myös täällä.

Voinko tehdä varauksen 10 minuutin yksittäisajoon?
Ajan 10 minuutin yksittäisajoon voit tehdä osoitteessa https://www.varaaheti.fi/kartinclubhelsinki/. 10 minuutin yksittäisajoja pääsee ajamaan myös tulemalla paikan päälle, jonotusperiaatteella ja aukioloaikojemme puitteissa. Huomioithan että paikalla tulisi olla viimeistään 15 minuuttia ennen varattua aikaa.

Voiko lapset ja aikuiset ajaa radalla samaan aikaan?
Emme laita lapsia ja aikuisia samanaikaisesti radalle turvallisuussyistä. Pyrimme kuitenkin siihen että joka toinen olisi lasten ajo, aina kun radalla on vapaata.

Mitä varusteita tarvitsen tullessani ajamaan?
Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon ja ajohaalarin alla tulee olla ainakin t-paita. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan. Yleisistä pukutiloista löytyy myös suihkut jotka ovat maksuttomasti käytettävissä, mukaan voi varata oman pyyhkeen tai meiltä saa vuokrattua pyyhkeitä 3€ hintaan.

Mihin saan tavarani ajon ajaksi?
Yleisistä pukutiloista löytyy kaapit joihin lukot saatte vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat on hyvä kuitenkin jättää kaiken varmuuden vuoksi esimerkiksi autoon.

Voinko peruuttaa yksityistilaisuuteni varauksen kuluitta?
Peruutukset tulee tehdä viimeistään 10 vrk ennen varattua tilaisuutta.
Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan. Korona-ajan erityisperuutusehdot näet tilausvahvistuksesta.

Mikä lasten ikäraja on?
Lapsille ei ole tiettyä ikärajaa, suositusikä on noin 6-7 vuotta, pituutta tulisi löytyä vähintään 120cm.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?
Voitte soittaa numeroomme 044 776 540 tai laittaa sähköpostia helsinki@kic.fi

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?
Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-13 kuljettajaa samaan aikaan radalla jotta ajaminen olisi mielekästä.
Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 15 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?
Totta kai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimivat, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?
Kyllä, meiltä löytyy kahvio joka on äänieristetty ja siitä on näköyhteys radanpuolelle, voitte toki seurata ajoja myös radanpuolelta.