Open/Close Menu Kart in Club TAMPERE

Tampereen Kart in Clubin TOP 20 listalla käy kova kahina!

Top 20 lista on innostanut monia kuskeja oppimaan paremmiksi ajajiksi ja kysymään meiltä neuvoa kierrosaikojen parantamiseksi. Ja me autamme mielellämme!

Listan nimet vaihtuvatkin edelleen tiuhaa tahtia, ja kilpailu on kovaa. Tällä hetkellä TOP 20 listan kärkiaika on 24,874 sekuntia, ja 20. sijalla on nyt kierrosaika 26,487 sekuntia. Riittääkö sinun vauhtisi TOP 20 listalle?

TOP 20 listalle pääsee ajamalla nopeamman ajan kuin listan 20. sijalla oleva aika. Aika tulee ajaa normaalissa 10 minuutin yksittäislähdössä, normaaliteholla. TOP 20 listalle EI pääse tandem-autolla ajetuilla ajoilla, Power RSX- ajoilla, eikä yksityistilaisuuksissa tai kilpailuissa ajetuilla ajoilla (boost- mahdollisuus).

Tule kokeilemaan, onko sinussakin piilevää formulakuskin vikaa. Kysy rohkeasti neuvoa, jos et ole tyytyväinen omaan suoritukseen. Meiltä saa aina vinkkejä ajolinjoihin, kaasun ja jarrun käyttöön, ajoasentoon sekä muihin nopeuteesi vaikuttaviin tekijöihin liittyen. Mahdollisuuksien mukaan tulemme halutessasi näyttämään ajolinjoja myös radalle.

Radalla Nähdään !!