Open/Close Menu Kart in Club TAMPERE

Kart in Club desinfioi jokaisen käytön jälkeen kypärän ja käyttää tämän myös Desinfiointikaapissa!

Alla hieman lisätietoja toiminnastamme poikkeusolosuhteiden aikana:

– Kypärät desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan. Sen lisäksi kypäriä varten erityisesti hankitulla desinfiointikaapilla, jossa kypärät kiertävät jatkuvalla syötöllä. Desinfiointikaappi poistaa tehokkaasti virukset ja mikrobit. Desinfiointimenetelmä perustuu otsoniin ja otsonin voimakkaaseen hapetuskykyyn tuhoten viruksia ja mikrobeja.

– Olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa.

– Kypärät huput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan.

– Kypärien palautuspisteellä on myös käsidesiä, ole hyvä ja käytä sitä, lisäksi pese kädet tullessa ja lähtiessäsi meiltä.

– Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä. .

– Huomioithan muut kanssaihmiset. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi tai oireilet flunssan oireille, ole hyvä pysy kotona. Näin voit ehkäistä taudin tai viruksen leviämistä.

– Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä meitä sähköpostilla tampere@kic.fi puhelimella 0447 765 090 tai WhatsApp-viestillä 0447 765 090