<- Palaa etusivulle

LASTEN / NUORTEN KARTINGLEIRIT TAMPEREELLA

Kart in Club Tampere järjestää Pirkanmaan parhaat lasten/nuorten kartingleirit!

Talvilomaleiri 28.2.-1.3.2022

Tampereen Kart in Club järjestää lapsille/nuorille talvilomalla kaksi päivää kestävän karting-leirin, aikuisten autoilla. Aikuisten autoilla pääsevät ajamaan yli 145cm pitkät kuljettajat. Mikäli pituus on rajoilla, tai hieman alle, voit tulla ennakkoon kokeilemaan autoon istumista ja ajamista aukioloaikojen puitteissa. Jos ajot onnistuvat, ja pituus riittää, saa leirillekin osallistua.

Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla. Suositusikäraja on 10 vuotta, kunhan pituus riittää!
Leiriohjelma on suunniteltu niin, että ajot ja ohjelma on mielekästä sekä vasta-alkajille, että myös jo kokeneemmillekin nuorille. Perusasiat, ohjeet ja alkeet käydään kuitenkin perusteellisesti läpi leirin aikana.

Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä. Tarjoamme tarvittaessa leiriläisille henkilökohtaista opastusta, sekä tarvittaessa voimme jatkaa koulutusta myös leirin jälkeen.

Leirin hinta: 200€ (sisältää auton ja varusteiden vuokran, sekä ruokailut molempina leiripäivinä)

Lisätietoa ja ilmoittautuminen klikkaamalla tästä!

Kesän 2022 kartingleirit

Tampereella suunnitteilla 2022 kesälle: lasten/nuorten kartingleiri, aikuisten autoilla.

Kesälle suunnitellaan pidettäväksi kaksi leiriä. Näistä annamme lisätietoja kysyttäessä jo ennakkoon sähköpostitse. Julkaisemme leirit ja ilmoittautuminen alkaa kevään 2022 aikana.

Sivun alareunasta löydät kuvia aiemmista leireistä !

Lisätietoja leireistä:
Kart in Club Tampere
044 776 5090
tampere@kic.fi

Leiriohjelmassa mm. :

  • Oikeaoppisen ajoasennon hakeminen
  • Autoihin tutustuminen
  • Erilaiset ajotilanteet (ohitus, jarrutus, kiihdytys)
  • Ajolinjat
  • Aika-ajon ajaminen
  • Ajosäännöt, valo-/lippumerkit
  • Pujottelu
  • Leirikilpailu

KART IN CLUB TAMPERE – LAPSILLE

Tampereen Kart in Clubilla ajetaan aikuisten autoilla, joten itsenäisesti ajamaan tervetulleita lapsia ovat kaikki +145cm pitkät kuljettajat. Tätä pienemmät innokkaat vauhtihirmut pääsevät kuitenkin halutessaan aikuisen kuljettajan kyydittäväksi kaksipaikkaisella tandem-autollamme.

Meillä käy paljon lapsia ja nuoria kuljettajia ajamassa, joten jännittää ei kannata. Tästä saa kivan harrastuksen, ja ohjaamme mielellämme nuoria kuljettajia alkuun kartingin parissa !