<- Palaa etusivulle

LASTEN / NUORTEN KARTINGLEIRIT TAMPEREELLA

Kaikille avoin Junior kilpailu on nyt täällä!

Tampereella järjestettiin ensimmäistä kertaa Junioreille oma kilpailu maaliskuussa. Kilpailussa oli mukana mahtava määrä lupaavia kuljettajia, ja päätimmekin järjestää toisen vastaavan kilpailun 13.4.2022!

Kisaan saa osallistua kaikki alle 15 vuotiaat, joilla pituus riittää ajamiseen (min. 140cm, tai aiempaa kokemusta ajamisesta radallamme) ja paino saadaan tasattua 60 kiloon (omapaino ajovarusteiden+ mahdollisten omien lisäpainojen kera minimissään 30 kg).

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Junior- kilpailuista saa pisteitä Kaikille avoimeen luokkaan, ja kaksi parasta halukasta Junior- kuskia pääsee ajamaan toukokuussa Joukkuekartingin SM-kilpailuun Turkuun, Tampereen joukkueessa.

Junior- pistetilanne (osa kilpailijoista ajanut useamman kilpailun, max. 4 kilpailun tulokset lasketaan sarjan päättyessä toukokuussa):

Henri T. – 82 p.
Sisu B. – 49 p.
Aleksi J. – 25 p.
Ville V. – 23 p.
Miska Y. – 22 p.
Tuukka S. – 21 p.
Jere H. – 20 p.
Tatu S. – 19 p.
Eveliina A. – 18 p.
Essi A. – 17 p.

Kart in Club Tampere järjestää Pirkanmaan parhaat lasten/nuorten kartingleirit!

Kesän 2022 kartingleiri (6.6.-7.6.2022)

Kartingleiri heti kesäloman alkaessa AIKUISTEN AUTOILLA, sisäradalla. Kartingleiri kestää kaksi päivää, ja se alkaa maanantaina 6.6.2022 kello 09.00. Kartingleirin kesto on ma-ti kello 09.00-14.00.

Aikuisten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on yli 145cm, suositusikä on noin yli 10-vuotta.
Mikäli pituus on rajoilla, tai hieman alle, voit tulla ennakkoon kokeilemaan autoon istumista ja ajamista aukioloaikojen puitteissa. Jos ajot onnistuvat, saa leirille osallistua. Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla.

Leiriohjelma on suunniteltu niin, että ajot ja ohjelma on mielekästä sekä vasta-alkajille, että myös jo kokeneemmillekin nuorille (sopii esimerkiksi myös jo leirillämme aikaisemmin olleille kuskeille). Perusasiat, ohjeet ja alkeet käydään kuitenkin perusteellisesti läpi leirin aikana uusille tuttavuuksille.

Ilmoittautua voi Vauhtikaupasta vaikka heti, klikkaamalla tästä!

Sivun alareunasta löydät kuvia aiemmista leireistä !

Lisätietoja leireistä:
Kart in Club Tampere
044 776 5090
tampere@kic.fi

Leiriohjelmassa mm. :

  • Oikeaoppisen ajoasennon hakeminen
  • Autoihin tutustuminen
  • Erilaiset ajotilanteet (ohitus, jarrutus, kiihdytys)
  • Ajolinjat
  • Aika-ajon ajaminen
  • Ajosäännöt, valo-/lippumerkit
  • Pujottelu
  • Leirikilpailu

KART IN CLUB TAMPERE – LAPSILLE

Tampereen Kart in Clubilla ajetaan aikuisten autoilla, joten itsenäisesti ajamaan tervetulleita lapsia ovat kaikki +145cm pitkät kuljettajat. Tätä pienemmät innokkaat vauhtihirmut pääsevät kuitenkin halutessaan aikuisen kuljettajan kyydittäväksi kaksipaikkaisella tandem-autollamme.

Meillä käy paljon lapsia ja nuoria kuljettajia ajamassa, joten jännittää ei kannata. Tästä saa kivan harrastuksen, ja ohjaamme mielellämme nuoria kuljettajia alkuun kartingin parissa !