Oletko aktiivinen kävijä, ajatko kilpaa tai kenties haluaisit joskus kokeilla miten pärjäisit harrastemielisessä viikkokilpailussa?

Me järjestämme Tampereen Kart in Clubilla viikkokilpailuita, joihin voi osallistua jokainen kuljettaja, joka pystyy ajamaan meidän aikuisten autoilla. Kilpailuihin osallistuminen on helppoa, sillä meiltä saat kaiken tarvittavan kilpailemiseen mm. kypärän, kypärämyssyn, haalarin sekä itse auton ajamista varten. Mukaan kannattaa pakata lenkkarit/vapaa-ajankengät, jotka soveltuvat ajoon mainiosti. 

Tulevat kilpailut:

  • 18.3.2020 – Osta paikkasi TÄSTÄ

  • 1.4.2020

MITEN HOMMA TOIMII?

– Ilmoittaudu etukäteen tampere@kic.fi

– TAI Osta ajopaikka verkkokaupastamme

– Saavu paikalle 20-30minuuttia ennen kilpailun alkua

– Pakkaa mukaan lenkkarit/vapaa-ajankengät

KILPAILUN KULKU

19:00 -Säännöt ja ohjeistus

19:10 -Aika-ajo 3minuuttia

19:15 -Kilpailulähtö 8min.

19:30 -Kilpailulähtö 2. (8min)

19:45 -Kilpailulähtö 3. (8min)

20:00 -Kilpailulähtö 4. (8min)

HYVÄT PALKINNOT

Suomesta parhaimmat lähtee kohti maailman finaalia!

Jaamme kilpailuissa mukana olleiden kesken ajolippuja sekä pokaaleita

Lisäksi maailmanfinaaliin mukaan päässyttä kuljettajaa Kart in Club tukee vahvasti

SODI WORLD SERIES 2020

TAMPERE-PIRKKALA NYT LÄHTEE!!

Pääset mukaan maailman suurimpaan kartingsarjaan, Sodi World Seriesiin. Kilpailukausi kestää aina kalenterivuoden ja vuoden lopussa parhaat kuljettajat ympäri maailmaa kutsutaan Sodi World Finals-kilpailuun, joka pidetään seuraavana keväänä/kesänä.

Kart in Clubin kuljettajat ovat niittäneet mainetta myös aikaisemmin Sodi World Series finaalissa. Vuonna 2011 Pariisissa ajetussa finaalissa Mika Helen oli hienosti kolmas. Viime vuonna 2019 mukana oli Suomesta Markus Laitala, joka suoriutui Lignanon radalla hienosti.

Tänä vuonna on aika lähteä etsimään Suomesta uusia kuljettajia edustamaan Suomea Maailman Finaaliin vuonna 2021!

Kilpailusarjoja on kolme, Junior CUP, Sprint CUP ja Endurance CUP. Mikä parasta, jokaisesta sarjasta vähintään yksi kuljettaja tai joukkue pääsee Maailman Finaaliin 2021! Mitä enemmän osallistujia on, sitä enemmän saa Suomi maapaikkoja finaalitapahtumasta.

Pistelaskujärjestelmä on sama ympäri maailman Junior ja Sprint CUPissa. Voittajan pistesaldo on 1000+osallistujamäärä, kuitenkin maksimissaan 1021 pistettä.  Pistelasku menee siis siten että viimeinen finaalin osallistuja saa 21 pistettä. Tästä syystä kaikki finaalit Sprint CUPissa ajetaan maksimissaan 21 autolla, mikäli osallistujia riittää ja Junior CUPissa finaalissa on osallistujia 12. Junior CUPin osallistujat ajavat kilpailunsa myös RSX-autoilla.

Tampereella ajamme Sprint ja Junior Cupin kilpailuita, kilpailut alkavat helmikuussa 2020!

Pysykää kuulolla, Radalla Nähdään!!