Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

KART IN CLUBIN TALVISARJA

Ei lopu vauhti ennen vuodenvaihdetta, sillä välipäivinä ajetaan Talvisarja 2018. Kolmena päivänä harjoitukset, aika-ajo ja neljä kilpailulähtöä vain 60 euroa per päivä! Tai jos olet rekisteröitynyt Sodiworldseriesfinland -sarjaan saat 10 euron alennuksen per päivä!

Tässä säännöt lyhykäisyydessään:
– Harjoitukset, aika-ajo ja neljä lähtöä
– Minimipaino 90kg, jos kuljettaja painaa yli 100 kg, siirretään 90 kg kuljettajien eteen lähtöjärjestyksessä. Jos 90kg ei täyty 30 kg lisäpainoilla, saa ajaa alipainoisena.
– kilpailun pituus 10 kierrosta
– Seuraavaan lähtöön aina edellisen lähdön nopeimpien kierrosaikojen perusteella.
– Autot vaihtuu lähtöjen välissä.
– osallistumismaksu 60€/pv, jos on rekisteröitynyt Sodi World Series-sarjaan, hinta 50€/pv
– Harjoituskerran voi käyttää ennen kilpailun aika-ajoa omalla ajalla.
– Ilmoittauminen paikan päällä samana päivänä. Kahteen viimeiseen kilpailuun voi ilmoittautua ensimmäisen kilpailun yhteydessä.
– Paikkoja rajoitetusti, 15 kuljettajaa per kilpailu
– Jokaisesta lähdöstä voittaja saa 22 pistettä, toinen 18, kolmas 15, ja neljäs 14 pistettä, ja siitä pisteen välein alaspäin. Loppupistreiden perusteella (12 lähtöä) kuljettajat laitetaan paremmuusjärjestykseen. Kolme kuljettajaa pääsee mukaan Kart in Clubin joukkueeseen 12 tunnin kilpailuun. Mikäli joukossa on kuljettajia jotka ajavat muissa joukkueissa, siirtyy vuoro seuraavalle kuljettajlle. Viime vuonna vielä sijalta 11. pääsi mukaan.

Kuljettajat jotka ovat rekisteröityneet Sodi World Series sivuilla kilpailuihin, omaavat etuoikeuden osallistumiseen. Eli käy rekisteröitymässä: www.sodiwseries.com/en-gb/tracks/kart-in-club-helsinki-652.html

Luo ensi kuljettajaprofiili ja sen jälkeen voit rekisteröityä kilpailuihin.