Nyt se on mahdollista! Pääset mukaan maailman suurimpaan kartingsarjaan, Sodi World Seriesiin. Kilpailukausi kestää aina kalenterivuoden ja vuoden lopussa parhaat kuljettajat ympäri maailmaa kutsutaan Sodi World Finals-kilpailuun, joka normaalisti pidetään seuraavana kesänä,  nyt tilanteen mukaan.

Kart in Clubin kuljettajat ovat niittäneet mainetta myös aikaisemmin Sodi World Series finaalissa. Vuonna 2011 Pariisissa ajetussa finaalissa Mika Helen oli hienosti kolmas ja Peter Nyberg 48:s. Viime vuonna mukana suomalaisista oli Markus Laitala SPRINT-sarjassa ja Aautu Hakalehto JUNIOR CUP-sarjassa.
Vuosien varrella sarja on laajentunut ja nyt on aika lähteä etsimään Suomesta uusia kuljettajia edustamaan Suomea Maailman Finaaliin, sitten kun sen aika on.

Kilpailusarjoja on kolme, Junior CUP, Sprint CUP ja Endurance CUP. Mikä parasta, jokaisesta sarjasta vähintään yksi kuljettaja tai joukkue pääsee Maailman Finaaliin. Mitä enemmän osallistujia on sitä enemmän saa Suomi maapaikkoja finaalitapahtumasta.

Pistelaskujärjestelmä on sama ympäri maailman Junior ja Sprint CUPissa. Voittajan pistesaldo on 1000+osallistujamäärä, kuitenkin maksimissaan 1021 pistettä.  Pistelasku menee siis siten että viimeinen finaalin osallistuja saa 21 pistettä. Tästä syystä kaikki finaalit Sprint CUPissa ajetaan maksimissaan 21 autolla, mikäli osallistujia riittää ja Junior CUPissa finaalissa on osallistujia 12. Junior CUPin osallistujat ajavat kilpailunsa myös RT8-autoilla.

Kolme sarjaa

Junior CUP on suunnattu kuljettajille joiden ikä on 7-14 vuotta. Sprint CUP on kuljettajille joiden ikä on vähintään 15 vuotta. Endurance CUP on joukkueille joiden kuljettajien ikä on vähintään 15 vuotta (riittää että täyttää vuonna 2019 15 vuotta) ja joukkueessa on kahdesta kahdeksaan kuljettajaa.
Tarkemmat säännöt ovat englannin kielellä, suoraan Sodi World Seriesin sivuilta. KILPAILUN SÄÄNNÖT(PDF)

Miten homma toimii?

Kuten edellä mainittiin, koko vuoden ajan ajetaan kilpailuita. Lopputuloksiin jokainen kilpailija saa laskea SPRINT-sarjassa kymmenen parasta kilpailutulosta, ja JUNIORCUP-luokassa kahden parasta kilpailua. Tulokset ja pistetilanne löytyvät Sodi World Seriesin nettisivuilta osoitteesta www.sodiwseries.com
Samalta sivulta löytyvät myös Suomen kilpailuiden päivämäärät ja ohjelmat. Kilpailut lisätään aina sivuille kun niiden päivämäärät ovat selvillä.

Suomessa sarjaan voi osallistua viidellä radalla, Helsingissä, Oulussa, Turussa, Vantaalla ja Tampereella.

Miten pääsen mukaan?

KULJETTAJAPROFIILIN LUONTI SEKÄ ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN:

Jos et ole vielä luonut omaa SWS-profiilia, tee sellainen:
www.sodiwseries.com/en-gb/become-sws-driver

⇒ Oman Profiilin luomisen jälkeen sähköpostiisi tulee linkki, jonka kautta aktivoit profiilisi- klikkaamalla tätä.

⇒ Tämän jälkeen kirjaudut omilla tunnuksillasi SWS- sivustolle ja voit ilmoittautua kilpailuihin radan sivun kautta:
www.sodiwseries.com/en-gb/tracks/kart-in-club-helsinki

Otamme mukaan ensimmäisenä nettikaupan kautta ostaneet kuljettajat, tämän jälkeen ensimmäiset SWS-sivuston kautta ilmoittautuneet kuljettajat, ja jos tilaa jää, niin paikan päälläkin voi vielä ilmoittautua. Mikäli olet ostanut paikan etukäteen, voit saapua kisoihin 15minuuttia aiemmin, mikäli kuitenkin olet ilmoittautunut SWS sivuston kautta, tulisi paikan päällä olla 30minuuttia aiemmin, sillä luovutamme paikan jonossa oleville 15minuuttia ennen kisan alkua, mikäli et ole paikalla. Lunastathan paikan etukäteen ja ilmoittaudut jokaiseen kisalähtöön näin asioiminen paikan päällä ennen kilpailua on sujuvampaa.

JOUKKUEEN LUONTI ENDURANCE-sarjaan

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi SWS-sivuille
2.Mene omaan profiiliisi ja valitse ” TEAM MANAGEMENT”
3. VALITSE ”Create”
4. Täytä tarvittavat tiedot ja valitse ”Save”
5. Valitse yläpalkista ”manage drivers” – tällä saat kutsuttua joukkueeseesi kuljettajia
6. Kutsutun kuljettajan tulee hyväksyä vielä tämä ennen joukkueeseen lisäämistä.

Varmasti hyvät palkinnot!

SUOMALAISELLE KARTIN CLUBIN KULJETTAJALLE JOKA VOITTAA MAAILMAN FINAALIN LUVASSA 10.000 EURON RAHAPALKINTO!

Palkinnot sarjassa menestyneille ovat hyvät. Kart in Club tukee KAIKKIA Maailman Finaaliin päässeitä kuljettajia. Avustamme finaaliin valmistautumisessa. Lisäksi Kart in Clubilta tulee Maailman Finaaliin mukaan avustajia kuljettajille sekä  tiimeille ja kyse on ammattilaisista. Tärkein asia meille on kaikkien kuljettajien menestyminen ja suoritusten parantaminen Suomen kilpailuissa ja tottakai Mika Helenin sijoitusta lähdetään parantamaan Finaalissa 2020.

SUOMEN SPRINT CUP RANKING

SUOMI JUNIOR CUP RANKING

SUOMI ENDURANCE CUP RANKING