Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

Haluamme tarjota mahdollisuuden perheille ja samassa taloudessa asuville.
Myös me olemme kärsineet epidemian aiheuttamista haitoista ja päätimme, että tarjoamme meidän saunatilamme vuokralle. Meiltä löytyy kolme saunallista kabinettia joita vuokraamme nyt perheille tai samassa taloudessa asuville, joilla ei ole mahdollista päästä saunomaan kun taloyhtiöt ovat sulkeneet saunoja vallitsevan tilanteen vuoksi.
Annamme jokaisen saunatilan kerran päivässä käyttöön korvausta vastaan, eli saunoja on aukioloaikojen puitteissa tarjolla kolme kappaletta päivässä.

ℹ️Ja syy siihen miksi vuokraamme saunoihin vain yhden ajan päivässä on se, että siivoamme ja desinfioimme tilat kunnolla käytön jälkeen. Toivomme myös jokaisen ottavan mukaan oman pyyhkeen ja peseytymistarvikkeet, kertakäyttö pefletit saa meiltä. Sähkölämmitteisten saunojen hinta on 75€/ 1½ tuntia ja puulämmitteisen 200€/ 1½ tuntia. Saunavarauksen voit tehdä puhelimitse 0447 765 040 tai sähköpostitse helsinki@kic.fi.

❗️Jos toiveenanne on ajaa oman perheen kesken ennen saunomista, teemme poikkeuksellisesti varauksia myös 10 minuutin ajoihin yli 4 henkilölle.🏎