Kart in Clubin Paddock Clubilla järjestät riehakkaat saunaillat, rentouttavat virkistyspäivät tai asia täytteiset kokoukset.

Kart in Club Oulun Paddock Club tarjoaa aivan mielettömät puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin. Paddock Club koostuu useasta eri tilasta ja aktiviteettiähän Clubilta löytyy vaikka muille jakaa.

Ruokailutilasta löytyy paikat vaikka 50 hengelle ja kylmäkaapit täynnä huurteista juotavaa, se toimii myös isona palaveritilana johon saadaan palaverit aikaan vaikka 50 hengelle tarvittaessa, tilasta löytyy äänentoisto ja videotykit valkokankaineen esityksiä varten.

Ruokailutilan yhteydessä löytyy myös meidän oma Biljardi Corner ja Pingis Corner jossa kaverin haastaminen onnistuu erilajissa kuin karting.

Olohuonetila toimii nimensä mukaan mukavasti illanviettojen rennompana istuskelu paikkana ja vaikka urheilumatsin seurantaan ihanteellinen pysäkki, kiitos ison valkokankaan, videotykin ja hyvän äänentoiston. Tilassa myös Tikkataulu/Dartstaulu kevyeen harrastamiseen.

Pelitilassa pääsee tykittämään isolta valkokankaalta PS4-pelejä ja tottakai hyvän äänentoiston maustamana.

Siistit saunaosastot tarjoavat tilaisuuksien jälkeen saunojille viihtyvyyttä ja nautinnollisia löylyjä. Avulias henkilökuntamme pitää huolen, että saunoissa on aina kiuas kuumana ja juomat kylmänä. Kokouksen tai kisan päätteeksi kuumat löylyt ovat aina paikallaan.

Paddock Club vuokrataan aina kokonaisuutena. Kaikissa tiloissa on WLAN-yhteys.

Halutessasi voit tulla käymään luonamme, me esittelemme paikat ja kerromme lisää siitä, kuinka sinä saat onnistuneen tapahtuman.

Hinta

Paddock Club

Minimiveloitus on seitsemältä henkilöltä.

10€/hlö/tunti

Kokouspaketit arkisin klo 9 – 16

Kokouspaketissa tulee mukana lisäksi:

Aamiainen, lounas ja iltapäivä kahvit/pullat.

Minimiveloitus on seitsemältä henkilöltä.

40€/hlö

Hinta sisältää

Paddock Clubin tilat käyttöösi

Pyyhkeet, laudeliinat, shampoot, deodorantit yms.

Paddock Clubin kylmäkaapit täynnä huurteista juotavaa. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan (A-oikeudet).

Halutessanne valintanne mukainen ruokalajike ravintolan- tai kotipizzan menu -listalta, josta veloitamme tilauksen mukaan.
Maksutavat

Käteisen lisäksi meillä käy yleisimmät maksukortit

Voit myös maksaa seuraavilla liikuntaeduilla

Vuokraamme Paddock Clubia ensisijaisesti ajotapahtumien varaajille ja kokouskäyttöön.

Voit tehdä varauskyselyn netin kautta, laittaa sähköpostia oulu@kic.fi tai soittaa numeroon 0447-765 070.