WHATSAPP: 0447-765 070

EMAIL: OULU@KIC.FI

PUHELIN: 0447-765 070


Miten pääsen ajamaan?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa.
Jos porukkasi on vähintään 7 henkilön kokoinen, voit varata radan meiltä soittamalla, whatsappilla tai vaikka sähköpostilla.

Pienempien ryhmien kanssa emme tee ratavarauksia vaan ajamaan pääsee aina radan ollessa vapaana, parhaiten selvität radan tilanteen soittamalla meille ennen radalle saapumista !

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme mielellämme. Radalla nähdään !!

Käytä apuna varauskalenteriamme ajojen suunnittelussa

PSST. Ajojen hinnat löydät hinnastosta; Tsekkaa myös valmispakettimme.

2021 Pikkujoulupaketit nyt varattavissa!


Pikkujouluja järkkäämässä? Meiltä löydät Oulun vauhdikkaimmat pikkujoulupaketit!
Paketit sisältävät lähes kaiken onnistuneisiin pikkujouluihin; Mahtavan kartingkisan, täynnä aktiviteettejä olevan Paddock Club tilan käyttöönne, tietenkin saunatilat ja ruokailun!

Tervetuloa juhlimaan ja rentoutumaan Kart in Club Ouluun.

Lue lisää pikkujoulupaketeista

Sisäkarting SM-sarja 2022

OLETKO VALMIINA?

Suomen Sisäkartingin Sarja alkaa 2.11.2021 Kart in Clubin radoilla! Oletko sinä seuraava Sisäkarting Suomen mestari?

Paikat on nyt ostettavissa Vauhtikauppa.fi -verkkokaupasta. Lisätietoja ja kaikki osakilpailupäivät löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä Vauhtikaupasta.

Oulusta kuusi(6) eniten sarjasta pisteitä kerännyttä kuskia pääsee ajamaan finaaliin 22.1.2022, ja kisaamaan huikeista palkinnoista, sekä Suomen sisäkarting mestarin tittelistä.

Radalla nähdään !!

Lisätietoa Sisäkarting SM Sarjasta

Osta paikkasi vauhtikauppa.fi

Tapahtumakalenteri Lokakuu 2021


Lokakuun pärähtäessä käyntiin olemme tehneet karting ajamisesta entistäkin edullisempaa useiden tarjouksien kautta joita kannattaa hyödyntää 🙂 Myös tapahtuma tarjonta on laajempi kuin koskaan! Syysloma viikon 43 tapahtumat julkaistaan erikseen ja siitä tuleekin kaikkien aikojen vauhdikkain viikko!

Beat the Boss Päivänä, joka torstai ajajilla on pientä haastetta edessä! Jos ajat nopeamman kierros ajan kuin kukaan muu samana päivänä, saat lahjakortin palkinnoksi, ei kun yrittämään!

0,50€ kierrokset ajetaan aina keskiviikkosin. Maksat vain ajetuisat kierroksista 0,50€! Super edullinen ajo, tervetuloa!

Avoin kimppakisa tarjoaa mahdollisuuden päästä ajelemaan vähän kilpaa muiden kanssa vaikka omasta porukasta ei löytyisikään tarpeeksi karting kuskeja, rohkeasti mukaan vaan!

Lastenillassa pääsee nuoret kuskit nauttimaan karting ajosta ikäistensä kanssa ja ehkä myös oppimaan jotain uutta meidän osaavalta henkilökunnalta joka valmentaa nuoria ajojen välissä halutessaan.

New Records -ilta ajot ovat mahtava mahdollisuus lähteä etsimään itselleen sitä uutta rata ennätystä tai jopa yrittää parantaa asemaansa radan Wall of Fame -taululle.

Pimeä ajo on palannut taas ohjelmistoon iltojen pimentyessä. Kytkemme illan viimeisellä tunnilla valot hallista kiinni ja autoihin pitkät päälle. Karting ajoa yö tunnelmissa? ONNISTUU! Tervetuloa kokeilemaan vähän erinlaista kartingajoa!

30 minuutin yhtäjaksoinen ajo on kuskeille jotka haluavat hieman pitempää ajoa kuin normaali 20 minuutin ajo, mutta kuitenkin samaan hintaan 20 min ajon kanssa! Tervetuloa.

Saat ohjelmista lisätietoa joko soittamassa tai käy lukasemassa niistä lisää vauhtikaupan myynti sivuilta.

Varaa paikkasi tapahtumiin puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla tai osta pääsy meidän verkkokaupastamme Vauhtikauppa.fi, linkki ylävalikossa.

Pistä liikuntaedut liikkeelle !!

Onko kulunut vuosi jättänyt jälkeensä kasan käyttämättömiä liikuntaetuja kaappien pohjalle, sängyn alle tai sukanvarteen?
Ei hätää, voit muuttaa ne meillä vauhdikkaiksi karting ajo hetkiksi tai vaikka lahjakorteiksi, joita voit käyttää seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Suuntaa siis radalle nauttimaan vauhdin huumasta !


 PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


 LÖYDÄT MEIDÄT

Tapsitie 5, 90620 OULU


OLEMME AUKI

PÄIVÄ
Ma-Pe
La
Su
RATA
10-20
10-20
12-18
MYYNTI
10-20
10-20
12-18

Olemme auki myös muina aikoina tilauksesta.


UUTISET

Oletko jo miettinyt mitä sitä Syyslomalla tehtäisiin? Ei hätää, meillä on vauhdikasta tekemistä vaikka joka…

OLETKO VALMIINA? Suomen Sisäkartingin Sarja alkaa 2.11.2021 Kart in Clubin radoilla! Oletko sinä seuraava Sisäkarting…

Ai että! Rock’n’Roll! jälleen viikko on ohitte ja aivan mielletön viikko on ollutkin, mahtavia kisoja…