WhatsApp: 0447-765 070

PUHELIN: 0447-765 070

Vietä pikkujoulut Kart in Clubilla, meillä kun saat kaiken samasta paikasta

Nyt kannattaa varata pikkujoulut Kart in Clubille. Olemme suosittu pikkujoulujen viettopaikka, ja parhaat ajat varataan ajoissa. Meillä saat kaiken tarvittavan samasta paikasta: Aktiviteettiä, ruokailun, saunan, kabinetin, aiheen hyviin jälkipeleihin, juomat ja helpon paikan tulla.

Lisätietoa paketeistamme oheisesta linkistä Pikkujoulut


Uudistimme rataprofiilimme!

Tule kokeilemaan takaamme vauhdin, uusi ratamme on sekoitus vauhtia ja teknisyyttä. Tulepas siis kipinkapin Tapsitielle kokemaan uusia elämyksiä!

Radalla nähdään!


Vietä virkistyspäivä Kart in Clubilla, meillä kun saat kaiken samasta paikasta

Nyt kannattaa varata virkistyspäivä Kart in Clubille. Olemme suosittu virkistys- ja tykypäivien  viettopaikka, ja parhaat ajat varataan ajoissa. Meillä saat kaiken tarvittavan samasta paikasta: Aktiviteettiä, ruokailun, saunan, kabinetin, aiheen hyviin jälkipeleihin, juomat ja helpon paikan tulla. TÄSTÄ pääset vauhdikkaisiin valmispaketteihimme.


Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden Suomen edullisimpaan hintaan.

Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden tiistaisin  hintaan 590€. Tässä loistava ajopaketti esimerkiksi kaveriporukoille, yrityksien ja yhteisöjen hyvinvointipäivään tai myös synttäriporukoille. Tunnin ajotilaisuudessa jokainen kuljettaja pääsee ajamaan yhdistetyn lämmittely ja aika-ajon, sekä finaalin. Ajopakettiin kuuluu pokaalipalkinnot kolmelle parhaalle kuljettajalle, sekä kuohujuomapullo voittajalle. Valokuvaamme myös koko porukan tapahtuman lopuksi. Muista, että tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Katso lisää www.kic.fi/oulu/tapahtuma/ PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

 Rata   

 Ma Suljettu 

Ti-Pe 14-20

La 12-20

Su 12-18

 

 Toimisto / Myynti
 Ma 9-17

Ti-Pe 9-20

La-Su 12-18

Yritys ryhmille olemme tilauksesta aina auki


UUTISET

TUNTIA AJOA PUTKEEN 12.11.2019 Kello 1900-2000 Sitten mennään! Tunti ajoa putkeen, eli saa hikoilla koko…

SWS SYYSCUP 2019 SWS Syyscup 2019, SWS kisat jatkuvat uudistuneella rataprofiilillamme, kilpailuja ajetaan pitkälle talveen…

Viikkokisa!! Tule aja ja voita, viikon nopein kierrosaika palkitaan 2×10 minuutin lahjakortilla! Radalla nähdään!

Meillä vietät ikimuistoisen hyvinvointi päivän niin kaveri, perhe kuin yritys porukan kanssa! Uudistunut ratamme vauhdittaa…

Page 1 of 61 2 3 6