Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

Kart in Club seuraa koronaepidemian kehittymistä aktiivisesti ja toimimme viranomaisten antamien suositusten sekä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä se on vaikuttanut toimiimme seuraavasti:

Olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa.

– Kypärät huput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan.

– Kypärät desinfioidaan nyt jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan. Tämä jättää kypärään normaalia raikkaamman hajun. Sen lisäksi kypäriä varten erityisesti hankitulla desinfiointikaapilla, jossa kypärät kiertävät jatkuvalla syötöllä. Desinfiointikaappi poistaa tehokkaasti virukset ja mikrobit. Desinfiointimenetelmä perustuu otsoniin ja otsonin voimakkaaseen hapetuskykyyn tuhoten viruksia ja mikrobeja.

– Kypärien palautuspisteellä on myös käsidesiä, ole hyvä ja käytä sitä. Se ei lopu.

– Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä. Kuljettajilla on käytössä tiukkapitoinen alkoholipohjainen desinfiointiaine tarvittaessa ennen ajoa ja ajon jälkeen.

– Tarvittaessa voimme joutua rajoittamaan henkilömäärää tiloissamme.

– Nyt näissä poikkeusoloissa otamme varauksia vastaan myös pienemmiltä ryhmiltä kerta-ajoihin. Voit soittaa meille tai laittaa WhatsApp-viestiä numeroon 0447 765 040. Näin voimme varata radan pienen ryhmän käyttöön ja teidän ei tarvitse jonottaa ylimääräistä aikaa.

– Joustamme asiakkaiden jo tehtyjen varausten kanssa. Peruutetut tilaisuudet voi pitää ilman lisäveloitusta elokuun 2020 loppuun asti.

– Huomioithan muut kanssaihmiset. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi tai oireilet flunssan oireille, ole hyvä pysy kotona. Näin voit ehkäistä taudin tai viruksen leviämistä.

– Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä meitä sähköpostilla helsinki@kic.fi puhelimella 0447 765 040 tai WhatsApp-viestillä 0447 765 040