KORONA-INFO

1.4.2021 Aluehallintovirastolta saadun tiedon mukaan rajoitukset ja tilojen sulkeminen eivät koske kartinghallejamme. Henkilömäärärajoituksia ei myöskään ole, kunhan vältetään samassa tiloissa olevien ryhmien oleskelua.

Kart in Club seuraa koronaepidemian kehittymistä aktiivisesti ja toimimme viranomaisten antamien suositusten sekä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä se on vaikuttanut toimiimme seuraavasti:

– Koronatilanteen aikana olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa.
– Käsidesiä on tarjolla, mutta toivomme että pesette myös kädet saapuessanne.
– Kypärähuput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan.
– Kypärät desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan.
– Haalaripakkoa ei ole, halutessaan voi ajaa ilman ajohaalaria.
– Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä.
– Joustamme asiakkaiden tehtyjen varausten kanssa. Mikäli poikkeustilanteen takia tulee peruutuksia, peruutetut tilaisuudet voi pitää ilman lisäveloitusta sopimuksen mukaan.
– Pyydämme ettet saavu tiloihimme kipeänä.
– Lisäksi paikan päältä saa ostettua oman kypärähupun sekä kumihanskat 5€ yhteishintaan tai kestomaskin kanssa 10€
– Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä meitä haluamaasi toimipisteeseen, yhteystiedot löydät etusivultamme www.kic.fi