Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

Karting on ollut vuosikymmeniä monen nuoren ensikosketus urheiluun. Ensikosketuksesta on syntynyt harrastus, ja harrastuksesta tavoite, ja tavoitteesta jopa ammatti. Nyt me haluamme antaa yhä useammalle tämän mahdollisuuden yhdessä Flying Finn 100-kampajan kanssa.

Kart in Club järjestää talven aikana mahdollisuuden kartingharrastajille ajaa omalla kalustolla myös talviaikaan. Suomessa ei ole mahdollista keliolosuhteiden takia ajaa ulkoradoilla aktiivisesti, ja tästä syystä järjestämme kaksi kertaa kuukaudessa, joka toinen sunnuntai ilta mahdollisuuden ajaa omilla kartingautoilla. Näissä samoissa tilaisuuksissa on myös mahdllista tulla kokeilemaan ilmaiseksi ajamista Cadett-luokan autoilla. Tämän mahdollisuuden tarjoavat Kart in Club ja Autourheilun Kansallinen Keskusliitto yhdessä.

Olen jo pitkään tehnyt työtä sen puolesta, että saamme lapsia ja nuoria kokeilemaan miltä auton ajaminen tuntuu. Sisäkartingradat ovat paras mahdollinen paikka tehdä se. Nyt aloitamme yhdessä AKK:n kanssa kampanjan jossa tarjoamme ilmaiseksi 7-9 vuotiaille mahdollisuuden tulla kokeilemaan ajamista Cadett-luokan autoilla. Jos AKK on laittanut tavoitteeksi saada Flying Finn 100-kampanjaa mukaan 100 yritystä jotka tarjoavat seuroille nämä 100 autoa veloituksetta käyttöön, minä laitan tavoitteeksi saada 100 uutta kartingin harrastajaa vuonna 2016, sanoo Sami Lappalainen Kart in Clubilta
Kart in Club WinterCUPwww.flyingfinn100.fiwww.autourheilu.fi