Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

Kaikille avoin Sodi World Series jatkuu 08.10.2019

Maailman suosituin kartingsarja, Sodi World Series jatkuu Helsingissä 08.10.2019. Sarjassa ajetaan kolmessa eri luokassa: Junior, Sprint ja Endurance. Junior-luokan kuljettajat ovat iältään 9-14 vuotiaita, Sprint-luokan kuljettajien minimi-ikä on 15 vuotta (sinä vuonna kun täyttää pääsee mukaan) ja Endurance-sarjassa kuljettajat muodostavat joukkueen ja ajavat joukkueena vähintään tunnin kestäviä Endurance-kilpailuita.
Vuonna 2018 ajetusta sarjasta kaksi suomalaista pääsi Maailman Finaaliin joka ajettiin Italiassa. Markus Laitala kilpailu Sprint-luokassa ja Aatu Hakalehto Junior-luokassa. Tulevalta kaudelta suomella on mahdollista saavuttaa jopa kaksi maapaikkaa Sprint-luokassa, Junior-luokassa paikkoja on varmasti yksi, kuten myös Endurance-luokassa.

Kart in Club panostaa Sodi World Seriesin pyörittämiseen suomessa. Tälle vuodelle laitamme sellaisen porkkanan jota ei ihan heti kenellä tahansa on mahdollista voittaa 10.000 euron arvoinen stipendi kaudelle 2020. Tämä edellyttää sitä, että voittaa sarjan Kart in Clubin kuljettajana, Kart in Club kilpailuissa, ja nappaa ykköspaikan Maailman Finaalissa joka ajetaan 2020.

Mukaan sarjaan pääsee sinä vuonna kun täyttää yhdeksän vuotta. Silloin ajamaan pääsee Junior-luokkaan. Samana vuonna kun täyttää 15-vuotta, on mahdollista siirtyä Sprint-luokkaan.

Sprint ja Junior-luokan kilpailut ajetaan aina tiistaisin kello 19.30 alkaen. Illan aikana mukaan pääsee vähintään 15 kuljettajaa. Ennakkoilmoittaumista varten tulee kuljettajalla olla Sodi World Series-kuljettaja profiili ja sen jälkeen kuljettaja on lunastanut verkkokaupastamme osallistumisoikeuden kilpailuun, joko JUNIOR tai SPRINT-luokkaan.

Käy tutustumassa Sodi World Series HELSINKI-sivuihin. Sieltä löydät mm. tulospalvelun ja sarjaan liittyvää informaatiota.