Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

PUHELIN: 0447-765 040

WHATSAPP: 0447-765 040

@kartinclubhelsinki   KART IN CLUB HELSINKI


Olemme avoinna normaalisti. 1.4.2021 Aluehallintovirastolta saadun tiedon mukaan rajoitukset ja tilojen sulkeminen ei koske kartinghalliamme. Henkilömäärärajoituksia ei myöskään ole, kunhan vältetään samassa tiloissa olevien ryhmien oleskelua.

Varaa siis nyt yksityistilaisuus turvallisesti omalle seurueellenne myynnistämme.


Toukokuun ajan kimppakisa erikoishintaan kuuden osallistujan minimiveloituksella eli arkisin alk. 354€ ja viikonloppuisin alk. 294€!

Kimppakisa on puolen tunnin yksityinen ratavaraus joka sisältää lämmittelyä, aika-ajot ja kilpailun. Kuljettajille tulee meiltä haalarit, kypärät ja kypärähuput. Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. Varaa tilaisuutesi myynnistämme!


Ajanvaraus on toistaiseksi mahdollinen myös yksittäisajoille, ajoja voit varata täältä!

Ajot maksetaan paikan päällä.  Mikäli varaat useamman peräkkäisen 10 minuutin yksittäisajon, määräytyy hinta voimassaolevan hinnaston mukaisesti, 10 minuuttia 20€, 20 minuuttia 35€ ja 30 minuuttia 50€, jos sinulla on jäsenyys alennus lasketaan paikan päällä. Aikoja on mahdollista varata korkeintaan 4 päivän päähän. Saavuthan ajoissa paikalle (viimeistään 15 minuuttia ennen varausta), huomioithan että aikataulu voi myös myöhästyä jos rataa täytyy kunnostaa ajojen välissä.  Jos myöhästyt omasta ajosta ja paikalla on ruuhkaa, laitamme teidät seuraavaan mahdolliseen ajoon.


Kart in Club Helsinki on avoinna poikkeusjärjestelyin 2.3.2021 alkaen.

🚗Ajamaan pääsee aukioloaikojen puitteissa ti-pe 14-20, la 11-19 ja su 11-19.

🚗Otamme 10 minuutin ajoihin varauksia korkeintaan 4 päivän päähän, toistaiseksi, varaukset tehdään täältä.  Saavuthan ajoissa paikalle (viimeistään 15 minuuttia ennen varausta), huomioithan että aikataulu voi myös myöhästyä jos rataa täytyy kunnostaa ajojen välissä.  Jos myöhästyt omasta ajosta ja paikalla on ruuhkaa, laitamme teidät seuraavaan mahdolliseen ajoon.

🚗Jokaisen tulee noudattaa 2m turvaväliä kaikissa tiloissa.

🚗Pidäthän huolen riittävästä käsihygieniasta ja peset kädet saapuessasi ja lähtiessäsi.

🚗Ethän saavu tiloihimme sairaana ja pyydämme kasvomaskin käyttöä.

🚗Jos sinulta löytyy omat ajovarusteet suosittelemme käyttämään niitä ja pukemaan ne päälle jo ennen meille saapumista. Ajohaalarin käyttö ei ole pakollista.

Toivomme ymmärrystä ja yhteistyötä jotta saamme pidettyä ajoharjoittelumahdollisuuden kaikille asiakkaillemme.Tunti ajoa putkeen keskiviikkoisin klo 19:00-20:00.
➡️Ilmoittautuminen on nyt avoinna, paikan voit lunastaa täältä.
 
Tunti ajoa putkeen kustantaa 60 euroa per auto, ja jos oma kunto ei kestä, niin auton saa jakaa toisen kuljettajan kanssa.
Paikkoja rajoitetusti, eli 10 autoa otetaan radalle, muistathan lunastaa paikkasi ennakkoon, nämä tapahtumat on aina myyty loppuun. Tilaisuus toteutetaan aikuisten autoilla joten pituutta tulisi löytyä vähintään 150cm.

OLEMME TARVITTAESSA AUKI KELLON YMPÄRI. Onko toiveenanne toteuttaa tilaisuus aamupala buffetteineen vai onnistuuko aikataulunne vasta oman liikkeenne suljettua?

Meiltä löytyy myös n. 6000 neliötä hallitilaa, jossa onnistuu isommankin yrityksen gaala-illat, seminaarit, karting-joukkuekilpailut tai vaikkapa lanseeraustilaisuudet. Iltaa vauhdittamaan voi tilata DJ:n sekä voimme loihtia suussa sulavia tarjoiltavia eikä janoisenakaan tarvitse iltaa viettää. Tämä kaikki onnistuu saman katon alta eikä tarvitse tilata kuljetuksia paikasta toiseen. Soita ja kysy tarjous, suunnittelemme juuri teille sopivan paketin.


Kart in Club on koko perheen viihtymiskeskus

Meillä viihtyy niin tyttö kuin poika, isä tai äiti, mummo tai vaari. Meiltä löytyy varmastikin Suomen parhaat ja uusimmat kartingautot, vuosittain useamman kerran vaihtuva rataprofiili, toimivat sauna- ja kokoustilat sekä illanviettoihin tarjoamme maistuvat ruuat catering-palvelustamme. Jos snapsia tarvitsee, on meillä myös alkoholioikeudet…

cropped-2010-10v-pirskeet-1.jpgPÄIVÄN VARAUKSET

TARKISTATHAN PÄIVÄN
VAPAAT AJAT KALENTERISTA
ENNEN SAAPUMISTA

varauskalenteri


AJANVARAUS YKSITTÄISAJOILLE


OLEMME AUKI:

RATA/KAHVIO

MA SULJETTU
TI-PE 14:00-20:00

LA-SU 11:00-19:00

MYYNTI

TI-PE 14:00-20:00
LA-SU 11:00-19:00

RYHMILLE OLEMME TILAUKSESTA AINA AUKI


UUTISET

Kart in Clubin vauhdikas viikko alkaa aina tiistaisin, maanantaisin laitamme teille paikkoja ja kalustoa kuntoon….

Huippuedulliset ajot, vauhtia ja hauskanpitoa, siitä on Kart in Clubin Happy Hour tehty! Happy Hour…

Paketoimme ERIKOISVALMISPAKETIT yksityistilaisuuksiin omille seurueille. AFTER WORK – PAKETTI Kaipaatko arkeesi vähän vauhtia? Varaa työpäivän päätteeksi vauhdikas…

Kart in Clubin Kartingleirit Kesälomien alkaessa Seuraavat kartingleirit järjestetään koulujen kesälomien alkaessa. Ensimmäinen kolmen päivän…

Page 1 of 531 2 3 53