Monipuolinen Kart in Club mahdollistaa kaikkina vuoden aikoina ainutlaatuiset puitteet. Yritystilaisuudet, juhlat, seminaarit, kokoukset, merkkipäivät, lanseeraustilaisuudet jne. Tilaisuuden järjestäminen Kart in Clubilla on helppoa ja vaivatonta. Olemme laatineet yksityitilaisuuksien järjestäjille muistilistan, johon kannattaa tutustua huolella. Mikäli sinulle jää kysymyksiä, niin myyntipalvelumme auttaa mielellään.

Voit järjestää puhtaassa sisäilmassa kymmenien, satojen ja jopa yli tuhannen hengen tilaisuuksia isossa hallissa. Meillä saat tarvittaessa käyttöösi koko hallitilan, noin 6000 neliötä. Tapahtumiinsa näyttävyyttä kaipaavien on hyvä pitää mielessä Kart in Clubin tarjoamat laajat mahdollisuudet.

Rata-alueen voi vuokrata vaikkapa uutuustuotteiden esittely- ja messutilaksi. Näiden tapahtumien yhteydessä ratakahvio ja saunakabinetit voivat täydentää suurempaa kokonaisuutta.

TUHANSIEN MAHDOLLISUUKSIEN KART IN CLUB

Monipuolinen Kart in Club mahdollistaa kaikkina vuoden aikoina ainutlaatuiset puitteet. Yritystilaisuudet, juhlat, seminaarit, kokoukset, merkkipäivät, lanseeraustilaisuudet jne. Tilaisuuden järjestäminen Kart in Clubilla on helppoa ja vaivatonta. Olemme laatineet muistilistan yksityitilaisuuksien järjestäjille, johon kannattaa tutustua huolella. Mikäli sinulle jää kysymyksiä, niin myyntipalvelumme auttaa mielellään.

Voit järjestää puhtaassa sisäilmassa kymmenien, satojen ja jopa yli tuhannen hengen tilaisuuksia isossa hallissa. Meillä saat tarvittaessa käyttöösi koko hallitilan, noin 6000 neliötä. Tapahtumiinsa näyttävyyttä kaipaavien on hyvä pitää mielessä Kart in Clubin tarjoamat laajat mahdollisuudet.

Rata-alueen voi vuokrata vaikkapa uutuustuotteiden esittely- ja messutilaksi. Näiden tapahtumien yhteydessä ratakahvio ja saunakabinetit voivat täydentää suurempaa kokonaisuutta.

Jokaiseen yksityistilaisuuteen kuuluu ajotapahtuman lisäksi:
– Asiakkaiden vastaanotto sisääntuloaulassa.
– Varusteidenvaihto.
– Kuljettajakokous (ajosäännöt, turvallisuus)


1 TUNNIN AJOTILAISUUS (sisältää 8-15 kuljettajaa)

– Lämmittelyajot noin 5 minuuttia
– Aika-ajo 10-15 minuuttia
– Finaali 15-25 kierrosta
TAI
– Yhdistetty lämmittely- ja aika-ajo 15-20 minuuttia
– Finaali 15-25 kierrosta
TAI
– 2 x aika-ajo noin 10 + 10 min.
– Finaali 15-25 kierrosta
– Palkintojenjako (palkinnot ja kouhuviini sisältyvät hintaan)
– Digikuva palkintojenjaosta sekä tulokset sähköpostiin

Hinta 990 euroa (sis. ALV)


1,5 TUNNIN AJOTILAISUUS (sisältää 15-25 kuljettajaa)

– Lämmittelyajot noin 5 minuuttia
–  2 x Aika-ajo 10-15 minuuttia
–  2 x Finaali 15-25 kierrosta (a- ja b-finaali)
TAI
–  2 x Yhdistetty lämmittely- ja aika-ajo 15-20 minuuttia
–  2 x Finaali 15-25 kierrosta (a- ja b-finaali)
TAI
– 2 x aika-ajo noin 10 + 10 min.
– 2 x Finaali 15-25 kierrosta (a- ja b- finaali)
– Palkintojenjako, pokaalit kolmelle parhaalle ja kuohuvaa jokaiselle
– Digikuva palkintojenjaosta sekä tulokset sähköpostiin

Hinta 1390 euroa (sis. ALV)


2 TUNNIN AJOTILAISUUS (sisältää 25-40 kuljettajaa)

– 3 x aika- ajot 10-12 minuuttia
– 3 x 15-20 kierroksen finaali (a-, b- ja c-finaali)
TAI
– 3 x aika- ajot 10-12 minuuttia
– Noin 30 kierroksen finaali (max. 15 kuljettajaa)
– Palkintojenjako pokaalit kolmelle parhaalle ja kuohuvaa jokaiselle
– Digikuva palkintojenjaosta sekä tulokset sähköpostiin

Hinta 1890 euroa (sis. ALV)


Ajotapahtumat ovat toteutettavissa suuremmillekkin ryhmille, yli 40 henkilön seurueet pyydä tarjous myynnistämme.


KOKOUS- tai KOULUTUSPAKETTI 

Paketti on tarjolla yli 6 hengen seurueille arkisin klo 9-14. Käytössänne on viiden tunnin ajan viihtyisä kokoustila AV-välineineen. Kokouspaketti sisältää aamukahvin, kahvipulla, sämpylän, tuoremehun sekä lounaan. Paketin hinta on 45 € / hlö. Lisätietoja saat myynnistämme.

Kaveriporukka kasassa ja tekemisen puutetta?

Ei muuta kuin varaamaan Kart in Clubilta kimppakisa ja ajamaan!

Kimppakisaan kuuluu ½ tuntia rata-aikaa ja siinä ajassa ajetaan yhdessä osassa harjoitukset sekä aika-ajo. Pienen tauon jälkeen on luvassa Finaali jonka pituus vaihtelee käytettävissä olevan ajan ja ajohalujen mukaan 10-25 kierroksen välillä.

Kimppakisan hinta on 49€/hlö viikonloppuisin ja 59€/hlö arkisin. Minimi osallistujamäärä ei ole, ja maksimissaan mukana voi olla 15 kuljettajaa. Mikäli osallistujia on vähemmän kuin kahdeksan, veloitetaan ryhmältä minimissään kahdeksan osallistujan mukainen hinta.

Kimppakisan yhteydessä viikonloppuisin on mahdollista myös saunoa. Sauna- ja kokoustilan saa käyttöönsä 1½ tunniksi. Tällöin ajo- ja saunapaketin hinta on 65 euroa per henkilö. Minimiveloitus on taas 8 henkilöltä. Toki on mahdollista kisan jälkeen käydä myös suihkussa pukutiloissamme.

Voit tehdä varauskyselyn sähköpostitse helsinki@kic.fi tai soittaa numeroon 0447 765040. Soittamalla saat tehtyä varauksen nopeiten.

Esimerkki Kimppakisan aikataulusta:

14:30 Saapuminen ja kokoontuminen Kart in Clubilla
14:40 Varusteiden vaihto
14:50 Kuljettajabriefing
15:00 Autojen valinta ja autojen kuljettajakohtainen säätäminen
15:05 Vapaat harjoitukset ja aika-ajo alkaa
15:15 Vapaat harjoitukset ja aika-ajo loppuu
15:17 Kilpailu alkaa
15:27 Kilpailu päättyy
15:28 Jälkipeli alkaa
n. 3 viikon kuluttua: Jälkipeli päättyy

Tuntuuko perinteinen ajaminen välillä tylsältä? Teemapäivät ovat täällä!

Onko tavallinen 10 minuutin ajo alkanut jo vähän tökkimään ja haluat kokeilla jotain täysin uutta? Järjestämme pari kertaa kuukaudessa teemäpäiviä jossa ajoa pääsee kokeilemaan erinlaisissa olosuhteissa: pimeässä, väärään suuntaan, tunti ajoa putkeen, vain mielikuvituksemme on rajana.

MITÄ TEEMAPÄIVÄT OVAT?

Teemapäivät on päiviä jolloin tarjoamme ajoja erinlaisissa ajo-olosuhteissa.
Teemapäiviemme tarkoitus on tuoda kartingajoon uusia ulottuvuuksia, haluamme myös luoda asiakkaillemme matalan kynnyksen kokeilla uusia asioita. Käymme läpi illan ohjelman paikan päällä aina ennen ajon alkua, näin varmistumme siitä että jokaisen on mukava lähteä kokeilemaan eri ajo-olosuhteita.

Kenelle teemapäivät on tarkoitettu?

Kaikille asiakkaillemme taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta, jotka pystyvät ajamaan aikuisten autoilla. Pituutta tulisi siis löytyä 150cm.

Koska teemapäiviä pidetään?

Teemapäiviä pidetään joka keskiviikko klo 20:00-21:00, pääsääntöisesti joka kolmas keskiviikko ajetaan pimeässä, joka kolmas keskiviikko tunti putkeen ajoa ja joka kolmas on klubiajo ilta, jolloin on vaihtuvia teemoja. Teemapäivät julkaisemme aina kuukausittain tapahtumakalenterin muodossa kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme.

Mitä pimeä ajo on?

Kartingautoistamme löytyy LED-valot jotka mahdollistaa ajon pimeässä. Pimeän ajon ilta toteutetaan klo 20:00-21:00 kymmenen minuutin ajoina, ja näitä voi ajaa kyseisen illan aikana niin monta kuin haluaa. 10 minuutin ajon hinta pimeällä on 20€/10 minuuttia.

Mitä tunti ajoa putkeen tarkoittaa?

kello lähtee käymään 20:00 ja ajetaan tunti putkeen. Ajon voi ajaa yksin tai auton voi myös jakaa kaverin kanssa. Tunti putkeen kustantaa 60€/auto. Paikka kannattaa aina lunastaa etukäteen kaupastamme vauhtikaupastamme,  näin varmistat varmasti paikkasi ajosta.

Klubi-ajoilta?

Klubi-ajo ilta on tarkoitettu meidän klubijäsenillemme. Jos et ole vielä jäsen ja haluat osallistua klubi-iltoihin, onnistuu liittyminen paikan päällä. Klubijäsenyys maksaa 16€ ja on ostopäivästä vuoden voimassa. Jäsenyydellä olet oikeutettu osallistumaan klubi-iltoihimme, sekä saat rahanarvoisia etuja.
Klubi-iltoina järjestämme ajoja vaihtuvin teemoin: 100 kierroksen kilpailuja, märällä ajoja sekä ohjelmaa asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Illan ohjelman julkaisemme etukäteen.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellänne kysymyksiinne jos jokin teemapäivissämme askarruttaa mieltänne, voitte olla yhteydessä puhelimitse/whatsapilla 0447765040 tai sähköpostitse helsinki@kic.fi

Kaikki rohkeasti kokeilemaan teemapäiviämme. Radalla nähdään!

Onko normaali 30 kierroksen kilpailu liian lyhyt? Jos on, niin tässä on ratkaisu. Nyt voit järjestää Kart in Clubilla 100 kierroksen kilpailun. Varikolla autot arvotaan, ajetaan lähtöruutuun, ja sen jälkeen startti ja 100 kierrosta edessä. Ensimmäisenä 100 kierrosta ajanut on voittaja. Niin, maksimikesto on 60 minuuttia, nopeimmat ajavat 100 kierrosta 55 minuuttiin.
Kisan hinta on 60€ per kuski, ja minimiveloitus on 10 kuljettajasta. Varaa tilaisuus myynnistämme varaukset@kic.fi tai soita 0447-765 000

.

.

Kart in Clubilta löytyy yhteensä kolme edustavaa saunatilaa. Suurin, noin 16 henkilölle mitoitettu sauna on yksi harvoista Helsingin puulämmitteisistä saunoista. Sieltä avautuu myös näkymä radalle. Kaksi muuta saunatilaa on mitoitettu 12:lle ja 10:lle henkilölle. Tilat voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi suuremmaksi tilaksi. Tämä luo puitteet jopa 50 henkilön tilaisuuksien järjestämiselle. Saunatiloista löydät kaiken tarvittavan aina pyyhkeistä naisten kosmetiikkatuotteita sisältävään beautyboxiin.
– Sauna I max. 16 henkilöä 95 € /tunti, puulämmitteinen
– Sauna II max. 12 henkilöä 75 €/ tunti, sähkölämmitteinen
– Sauna III max. 10 henkilöä 75 € / tunti, sähkölämmitteinen

Kart in Clubilta löytyy yhteensä kolme edustavaa kokoustilaa. Tämä luo puitteet jopa 50 henkilön tilaisuuksien järjestämiselle. Tyylikkäistä kokoustiloista löytyvät perus AV-välineistöt. Jokaisessa tilassa on oma TV/näyttö, lisäksi tiloihin saa siirrettävän fläppitaulun sekä tarvittaessa videotykin. Lisäksi kaikissa tiloissa on WLAN-yhteys. Kokoustilasta löytyy myös saunat, joten ajon päätteeksi on mahdollista jäädä saunomaan.

– Kokoustila I max. 16 henkilöä 95 € /tunti

– Kokoustila II max. 12 henkilöä 75 €/ tunti

– Kokoustila III max. 10 henkilöä 75 € / tunti

KOKOUSPAKETTI
– Kokoustila arkisin klo 9.00-14.00
– Tarjolla 6-40 henkilön ryhmille
– Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja ip-kahvit
– 45.00 € / henkilö

Lisää valmiita kokouspaketteja löydät täältä.