ERILAISIA TAPAHTUMIA LAPSILLE

Kaikki lähtee kartingista ja siksi haluamme järjestää lapsille erilaisia tapahtumia, tukeaksemme lasten monipuolista harrastustoimintaa.
Koulujen loma-aikoina järjestämme kartingleirejä. Lisäksi järjestettävissä on lasten sekä nuorten synttäreitä, vuosien kokemuksella.

Syntymäpäiväpaketeista lisää täältä
Kartingleiristä lisää täältä.

YKSITTÄISAJOT

Lapset pääsevät ajamaan 10 minuutin yksittäisajoja omilla vuoroillaan; turvallisuussyistä aikuisten ja lasten autot eivät voi ajaa radalla samanaikaisesti. Ajan 10 minuutin yksittäisajoon voit tehdä osoitteessa https://www.varaaheti.fi/kartinclubhelsinki/.

Ennen ajoa käymme autot ja turvallisuuden läpi. Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuu hyvin ajamiseen, meiltä saa kypärät ja haalarit.
Kun radalla on vapaata pyrimme siihen että joka toinen on lasten lähtö. Lasten autoilla pituusraja on 120-150cm ja kustantaa 15€/10 minuuttia, suositusikä on noin 6 vuotta. Ratavaraukset voitte tarkistaa kalenteristamme.

KAKSIPAIKKAINEN

Jos pituus ei riitä vielä ajamaan omalla autolla on vaihtoehtona tulla kyytiin kaksipaikkaiseen, huoltajan kyydissä. Kaksipaikkaiseen pituutta tulisi löytyä n. 100cm ja ikää yli 3 vuotta.