ERILAISIA TAPAHTUMIA LAPSILLE

Kaikki lähtee kartingista ja siksi haluamme järjestää lapsille erilaisia tapahtumia, tukeaksemme lasten monipuolista harrastustoimintaa.
Koulujen loma-aikoina järjestämme kartingleirejä. Lisäksi järjestettävissä on lasten sekä nuorten synttäreitä, vuosien kokemuksella.

Syntymäpäiväpaketeista lisää täältä
Kartingleiristä lisää täältä.

30 minuuttia ajoa putkeen lasten autoilla TOUKOKUU:

15.5. kello 18:15-18:45

29.5. 18:15-18:45

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

YKSITTÄISAJOT

Lapset pääsevät ajamaan 10 minuutin yksittäisajoja omilla vuoroillaan; turvallisuussyistä aikuisten ja lasten autot eivät voi ajaa radalla samanaikaisesti. Yksittäisajoihin emme ota lainkaan varauksia vastaan vaan niitä pääsee ajamaan tulemalla paikan päälle, kun rata ei ole varattu yksityistilaisuuteen.

Ennen ajoa käymme autot ja turvallisuuden läpi. Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuu hyvin ajamiseen, meiltä saa kypärät ja haalarit.
Kun radalla on vapaata pyrimme siihen että joka toinen on lasten lähtö. Lasten autoilla pituusraja on 120-150cm ja kustantaa 15€/10 minuuttia, suositusikä on noin 6 vuotta. Ratavaraukset voitte tarkistaa kalenteristamme.

KAKSIPAIKKAINEN

Jos pituus ei riitä vielä ajamaan omalla autolla on vaihtoehtona tulla kyytiin kaksipaikkaiseen, huoltajan kyydissä. Kaksipaikkaiseen pituutta tulisi löytyä n. 100cm ja ikää yli 3 vuotta.