Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset

YRITYKSET & RYHMÄT

Meillä on yli 18 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. On ryhmän koko sitten 4 tai 400, me osaamme rakentaa kaikenkokoisille ryhmille ja halukkaille kuljettajille toimivan ohjelman.
Ja mikä mukavinta, tilaisuuden järjestäminen Kart in Clubilla on helppoa! Varaa aika puhelimitse tai internet -sivuiltamme ja kutsu asiakkaasi, henkilökuntasi tai ystäväsi clubille. Halutessasi voit tulla käymään luonamme, me esittelemme paikat ja kerromme lisää siitä, kuinka sinä saat onnistuneen tapahtuman.

Normaalit tapahtumat pitävät tottakai sisällään ajoa radalla.  Yksityistilaisuuksiin kuuluu kaikille kuljettajille ajohaalarit, kypärähuput ja kypärät. Ennen ajoa pidetään turvallisuusbriifaus ennen siirtymistä autoille. Meillä on autoissa penkin etäisyyden säädön lisäksi myös mahdollista säätää polkimet juuri oikealle paikalle kuljettajan pituuteen nähden.

Ohjatussa ajo-ohjelmassa ajetaan ensin lämmittelyajo jonka kesto on noin 10 minuuttia. Pienen tauon jälkeen ajetaan aika-ajo joka määrää lähtöjärjestyksen finaaliin. Finaalin kesto on 15-30 kierrokseen riippuen käytössä olevan ajoajan ja kuljettajien halun mukaan.

Tapahtuma päättyy radan puolella palkintojenjakoon ja yhteiskuvaan kuohujuomien kera.

1 tunti

sisältää 8-15 henkilöä

990 €

1,5 tuntia

sisältää 15-25 henkilöä

1,390 €

2 tuntia

sisältää 25-40 henkilöä

1,890 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Kaveriporukka kasassa ja tekemisen puutetta?

Ei muuta kuin varaamaan Kart in Clubilta kimppakisa ja ajamaan!

Kimppakisaan kuuluu ½ tuntia rata-aikaa ja siinä ajassa ajetaan yhdessä osassa harjoitukset sekä aika-ajo. Pienen tauon jälkeen on luvassa Finaali jonka pituus vaihtelee käytettävissä olevan ajan ja ajohalujen mukaan 15-25 kierroksen välillä.

Kimppakisan hinta on viikonloppuisin 49€/hlö  ja  arkisin 59€/hlö. Minimi osallistujamäärä ei ole, ja maksimissaan mukana voi olla 15 kuljettajaa. Mikäli osallistujia on vähemmän kuin kahdeksan, veloitetaan ryhmältä minimissään kahdeksan osallistujan mukainen hinta.

Kimppakisan yhteydessä viikonloppuisin on mahdollista myös saunoa. Sauna- ja kokoustilan saa käyttöönsä 1½ tunniksi. Tällöin ajo- ja saunapaketin hinta on 65 euroa per henkilö. Minimiveloitus on taas 8 henkilöltä. Toki on mahdollista kisan jälkeen käydä myös suihkussa pukutiloissamme.

2012_uudet_Autot

Esimerkki Kimppakisan aikataulusta:

14:30 Saapuminen ja kokoontuminen Kart in Clubilla
14:40 Varusteiden vaihto
14:50 Kuljettajabriefing
15:00 Autojen valinta ja autojen kuljettajakohtainen säätäminen
15:05 Vapaat harjoitukset ja aika-ajo alkaa
15:15 Vapaat harjoitukset ja aika-ajo loppuu
15:17 Kilpailu alkaa
15:27 Kilpailu päättyy
15:28 Jälkipeli alkaa
n. 3 viikon kuluttua: Jälkipeli päättyy

Tuntuuko perinteinen ajaminen välillä tylsältä? Teemapäivät ovat täällä!

Onko tavallinen 10 minuutin ajo alkanut jo vähän tökkimään ja haluat kokeilla jotain täysin uutta? Järjestämme pari kertaa kuukaudessa teemäpäiviä jossa ajoa pääsee kokeilemaan erinlaisissa olosuhteissa: pimeässä, väärään suuntaan, tunti ajoa putkeen, vain mielikuvituksemme on rajana.

MITÄ TEEMAPÄIVÄT OVAT?

Teemapäivät on päiviä jolloin tarjoamme ajoja erinlaisissa ajo-olosuhteissa.
Teemapäiviemme tarkoitus on tuoda kartingajoon uusia ulottuvuuksia, haluamme myös luoda asiakkaillemme matalan kynnyksen kokeilla uusia asioita. Käymme läpi illan ohjelman paikan päällä aina ennen ajon alkua, näin varmistumme siitä että jokaisen on mukava lähteä kokeilemaan eri ajo-olosuhteita.

Kenelle teemapäivät on tarkoitettu?

Kaikille asiakkaillemme taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta, jotka pystyvät ajamaan aikuisten autoilla. Pituutta tulisi siis löytyä 150cm.

Koska teemapäiviä pidetään?

Teemapäiviä pidetään joka keskiviikko klo 20:00-21:00, pääsääntöisesti joka kolmas keskiviikko ajetaan pimeässä, joka kolmas keskiviikko tunti putkeen ajoa ja joka kolmas on klubiajo ilta, jolloin on vaihtuvia teemoja. Teemapäivät julkaisemme aina kuukausittain tapahtumakalenterin muodossa kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme.

Mitä pimeä ajo on?

Kartingautoistamme löytyy LED-valot jotka mahdollistaa ajon pimeässä. Pimeän ajon ilta toteutetaan klo 20:00-21:00 kymmenen minuutin ajoina, ja näitä voi ajaa kyseisen illan aikana niin monta kuin haluaa. 10 minuutin ajon hinta pimeällä on 20€/10 minuuttia.

Mitä tunti ajoa putkeen tarkoittaa?

kello lähtee käymään 20:00 ja ajetaan tunti putkeen. Ajon voi ajaa yksin tai auton voi myös jakaa kaverin kanssa. Tunti putkeen kustantaa 60€/auto. Paikka kannattaa aina lunastaa etukäteen vauhtikaupastamme, näin varmistat varmasti paikkasi ajosta.

Klubi-ajoilta?

Klubi-ajo ilta on tarkoitettu meidän klubijäsenillemme. Jos et ole vielä jäsen ja haluat osallistua klubi-iltoihin, onnistuu liittyminen paikan päällä. Klubijäsenyys maksaa 16€ ja on ostopäivästä vuoden voimassa. Jäsenyydellä olet oikeutettu osallistumaan klubi-iltoihimme, sekä saat rahanarvoisia etuja.
Klubi-iltoina järjestämme ajoja vaihtuvin teemoin: 100 kierroksen kilpailuja, märällä ajoja sekä ohjelmaa asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Illan ohjelman julkaisemme etukäteen.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellänne kysymyksiinne jos jokin teemapäivissämme askarruttaa mieltänne, voitte olla yhteydessä puhelimitse/whatsapilla 0447765040 tai sähköpostitse helsinki@kic.fi

Kaikki rohkeasti kokeilemaan teemapäiviämme. Radalla nähdään!

Yksittäisajot

Yksittäisajot, irtoajot, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Normaalin ajosession pituus on 10 minuuttia. Voit liittyä myös Kart in  Clubin jäseneksi, jolloin saat alennusta ajoista. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Jäsenyys maksaa 16 euroa.

Aukioloaikojemme puitteissa ja radan ollessa vapaa on ajamaan pääsee walk-in -periaatteella; suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen radan varaustilanteen kalenteristamme ennen saapumista. Jos rata on varattu yksityistilaisuuteen, yksittäisajoja ei tällöin pääse ajamaan.

Kun radalla on vapaata pyrimme siihen että lapset ja aikuisten saavat ajaa vuorotellen.

HINNASTO:

Kart in Clubin jäsenet

Ei jäsenet

Aikuisten autot

(yli 150 cm pitkät kuljettajat)
Huomioithan, että ajot ovat henkilökohtaisia ja ne on käytettävä saman päivän aikana

15 euroa

1 x 10 minuuttia 20 euroa
2 x 10 minuuttia 35 euroa
3 x 10 minuuttia 50 euroa

Lasten autot

(Lapset joiden pituus on 120-150cm)

12 euroa

15 euroa

2-paikkainen

20 euroa

20 euroa

Powerkart

28 euroa

28 euroa

*Voimassa olevaa alennuskuponkia ei voi käyttää Clubijäsen hintaisiin ajoihin*

rt-8

PAKETIT

PRONSSI-, HOPEA-, JA KULTA- paketit ajetaan lasten autoilla eli pituus on oltava 120-155cm, ikä noin. 7-13 vuotta. Maksimiosallistujamäärä 10 lasta. Paketit ei ole yhdisteltävissä vaan sieltä tulee valita yksi mieleinen. Jos pituus on yli 155cm ja ikä yli 13 vuotta, on nuorisopaketti sopiva.

PRONSSI

30 minuutin ratavaraus sisältäen:

 • 20 minuuttia ajoa putkeen sekä pyydettäessä kuvat ja tulosteet

Kokonaiskesto on tunnin, paikalle tulisi saapua puoli tuntia ennen ratavarausta.

HINTA 275€ 8 lapselle, lisälapset 35€

HOPEA

30 minuutin ratavaraus sisältäen:

 • 20 minuuttia ajoa putkeen sekä pyydettäessä kuvat ja tulosteet
 • Syntymäpäivätilan
 • Tarjoitavaksi pizzapalat ja mehua

Kokonaiskesto on  2 tuntia, sisältäen saapumisen, opastuksen, ajon sekä ruokailun.

HINTA 350€ 8 lapselle, lisälapset 40€

KULTA

30 minuutin ratavaraus sisältäen:

 • 20 minuuttia ajoa putkeen sekä pyydettäessä kuvat ja tulosteet
 • Syntymäpäivätilan
 • Tarjoitavaksi kotipizzat ja hanalimun

Kotipizzan menun löydät täältä. Pizzatilaus tulisi olla 5 vuorokautta ennen varausta. Kokonaiskesto on  2 tuntia, sisältäen saapumisen, opastuksen, ajon sekä ruokailun.

HINTA 410€ 8 lapselle, lisälapset 52€

NUORISOJUHLAT

30 minuutin ratavaraus sisältäen:

 • 20 minuuttia ajoa putkeen aikuisten autoilla sekä pyydettäessä kuvat ja tulosteet
 • Syntymäpäivätilan
 • Tarjoitavaksi pizzapalat ja hanalimut

Kokonaiskesto on  2 tuntia, sisältäen saapumisen, opastuksen, ajon  sekä ruokailun.

HINTA 49€/hlö, mimimiveloitus 7 henkilön mukaan ja maksimiosallistujamäärä 12.

AJAT

Tiistaisin ja keskiviikkoisin aukioloaikojen sekä vapaiden aikojen puitteissa.

Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-13, 14-16 ja 17-19. Pronssi paketti katsotaan vapaiden aikojen puitteissa.

Juhlia ei järjestetä lainkaan torstai ja perjantaipäiville.

LISÄTILAUKSESTA

Hopea,Kulta ja nuorisopaketteihin:

 • Sipsikulho 6€
 • makeissekoitus 9€
 • jäätelöpaketti 8 lasta 20€
 • jäätelöpaketti 10 lasta 25€
 • mitalit 4€/kpl
 • pokaalit 25€/kolmelle parhaalle

Omia tarjoiltavia ei saa tuoda, lukuunottamatta kakkua.

VARAUKSET

Kart in Club Helsinki

0447765040

helsinki@kic.fi

Koskelantie 39

SYNTYMÄPÄIVÄKUTSU

Kart in Clubilta löytyy yhteensä kolme edustavaa saunatilaa. Suurin, noin 16 henkilölle mitoitettu sauna on yksi harvoista Helsingin puulämmitteisistä saunoista. Sieltä avautuu myös näkymä radalle. Kaksi muuta saunatilaa on mitoitettu 12:lle ja 10:lle henkilölle. Tilat voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi suuremmaksi tilaksi. Tämä luo puitteet jopa 50 henkilön tilaisuuksien järjestämiselle. Saunatiloista löydät kaiken tarvittavan aina pyyhkeistä naisten kosmetiikkatuotteita sisältävään beautyboxiin.

– Sauna I max. 16 henkilöä 105 € /tunti, puulämmitteinen

– Kabinetti I max. 16 henkilöä 75 € /tunti, pelkkä tila

– Sauna II max. 12 henkilöä 75 €/ tunti, sähkölämmitteinen

– Sauna III max. 10 henkilöä 75 € / tunti, sähkölämmitteinen

sauna_650x480

Kart in Clubilta löytyy yhteensä kolme edustavaa kokoustilaa. Tämä luo puitteet jopa 50 henkilön tilaisuuksien järjestämiselle. Tyylikkäistä kokoustiloista löytyvät perus AV-välineistöt. Jokaisessa tilassa on oma TV/näyttö, lisäksi tiloihin saa siirrettävän fläppitaulun sekä tarvittaessa videotykin. Lisäksi kaikissa tiloissa on WLAN-yhteys. Kokoustilasta löytyy myös saunat, joten ajon päätteeksi on mahdollista jäädä saunomaan.

– Kokoustila I max. 16 henkilöä 105 € /tunti

– Kokoustila II max. 12 henkilöä 75 €/ tunti

– Kokoustila III max. 10 henkilöä 75 € / tunti

KOKOUSPAKETTI
– Kokoustila arkisin klo 9.00-14.00
– Tarjolla 6-40 henkilön ryhmille
– Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja ip-kahvit
– 45.00 € / henkilö

Lisää valmiita kokouspaketteja löydät täältä.

aloitus_kokoustila

aloitus_kokous_2008_10

MAKSUTAVAT

Käteinen – Maksukortit– Smartum – Virike– TYKY– E-Passi – Ticket – Eazybreak –Yrityslaskutus