Open/Close Menu Pohjoismaiden suurimmat sisäkartingkeskukset
1) Aikataulu
– Ovet aukeaa kello 08.00
– Ohjaajainfo kello 09.00
– Vapaat harjoitukset 09.30
– Aika-ajo 09.45
– Kilpailun startti 10.00
Tarkempi aikataulu löytyy www.kic.fi/12-tunnin-kilpailun-aikataulu/
2) Ruokailu
– Joukkueen jäsenille on tarjolla aamupalaa kello 09.00 alkaen. Aamupala on tarjolla kello 12.00 asti. Lounas tarjoillaan kello 14.00 ja on pöydässä niin pitkään kuin materiaali piisaa. Jotta saamme varattua oikean määrän tarvikkeita, ilmoittakaa Jessicalle (helsinki@kic.fi tai 0447-765 020) kuinka monta kuljettajaa teillä on joukkueessa ennen 16.01.2017 mennessä. Muuten varaamme kuudelle henkilölle ruuat joukkueesta.
3) Erikoisohjelma kilpailuviikolla
– Kilpailuviikolla on mahdollista treenata kilpailussakin olevissa olosuhteissa. Tiistaina ajetaan märällä radalla, keskiviikkona pimeässä ja torstaina väärään suuntaan. Lisäksi jokaisena iltana viimeinen tunti ajetaan putkeen. Eli joukkue tai vaikka yksi kuljettaja voi ajaa tunnin putkeen sen hetkisissä olosuhteissa.
Paikkoja on rajoitetusti, ja varminnin varaat paikkasi ostamalla ajovuoron etukäteen joko paikan päältä, tai nettikaupastamme www.kic.fi/kauppa 
4) Treeneissä erikoishinta

– Mikäli kuljettajat haluavat harjoitella, saa 10 minuutin ajoja ajaa Clubihinnalla, eli 15 euroa per veto. Myös pidempiä sessioita on mahdollista ajaa jos radalla ei ole muuta ohjelmaa. Tänä tulee sopia ratahenkilökunnan kanssa.

5) Fanboost
Yksi joukkue saa ajaa viimeisen tankkauksen jälkeen 20 kiloa alipainoisena. Joukkue on se joka kerää eniten faneiltaan kannatuista facebookissa. Jokaiselle joukkueelle tehdään oma kannattajakortti, jota jakamalla, kommentoimalla ja tykkäämällä joukkue kerää pisteitä. Jokaisesta kuvan jaosta saa kuusi pistettä, kommnetoinnista kolme pistettä ja tykkäyksestä yhden pisteen. Lopullinen pistetilanne määräytyy kilpailupäivän iltana kello 18.00. Lisäinfoa löytyy www.kic.fi/12-tunnin-kilpailun-fanboost/

6) Kannutusjoukot
Jos joukkueella on kannutusjoukkoja niin ne kannattaa pyytää paikalle. Erikoiset kannutukset tullaan palkitsemaan…