WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2019 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikilla moottoreilla ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä.  Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.

Iltaisin ajetaan kolmessa ryhmässä:

1. PUFFO/Cadett
2. Raket85/Raket95/KF6
3. Raket120/World Formula/YAMAHA/TAG/KF/kaikki muuta
Ajosession pituus on aina 10 minuuttia.

Kuljettajia otetaan mukaan 10 per luokka ja hintaan sisältyy kolme litraa polttoainetta. 2-tahtisissa öljynä on Xeramicin SynMax ja seos-% on 2.5. Omien polttoaine/öljyseosten käyttö ei ole sallittua. Mikäli polttoainetta haluaa lisää, sitä saa paikan päältä.

Ajaminen alkaa noin 1700 ja paikan päällä kannattaa olla 1600 aikoihin. Silloin tankataan pelit ja laitetaan vehkeet valmiiksi.
Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat ilmoittautua mukaan, niin Sami Lappalainen antaa tietoa. Puhelinnumero on 0400-489665 tai sami.lappalainen@kic.fi

Muutamia käytännön asioita liittyen ajamiseen:

  • Osallistumismaksu on 70 euroa ennakkoilmoittauneille ja 80 euroa paikan päällä ilmoittauville. Hinta sisältää polttoaineen öljyineen. World Formuloiden polttoaineessa ei ole öljyä.
  • Ajaminen alkaa kello 17.00 aikoihin, paikalla kannattaa olla kello 17.00 jolloin tankataan autot.
  • Ajaminen tapahtuu omalla vastuulla, alaikäisellä kuljettajalla tulee olla huoötaja mukana.
  • Ajovuorojen pituus on 10 minuuttia.
  • Jokaisella tulee olla kartissa numerot.
  • Takarenkaidensuoja on pakollinen, ja sen tulee ulottua renkaan ulkoreunaan.
  • Mukaan kannattaa ottaa omat työkalut ja huoltokärry.
  • Oma transponderi on hyvä olla mukana, paikan päältä saa vuokrata 10 eurolla ponderin. Toimiva ponderi on pakollinen autossa ajon aikana.

Esi-ilmoittauminen tehdään Nimenhuuto.com:ssa, osoite on aina kic.nimenhuuto.com . Ensimmäisellä kerralla liity Kart in Clubin tiimiin

Osallistuminen vahvistetaan paikana päällä, jolloin tapahtuu myös maksu. Tapahtumat voi maksaa myös etukäteen, jolloin osallistuminen on 100% varmaa. Paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä.