Nyt se on mahdollista! Pääset mukaan maailman suurimpaan kartingsarjaan, Sodi World Seriesiin. Kilpailukausi kestää aina kalenterivuoden ja vuoden lopussa parhaat kuljettajat ympäri maailmaa kutsutaan Sodi World Finals-kilpailuun, joka pidetään seuraavana kesänä.

Kart in Clubin kuljettajat ovat niittäneet mainetta myös aikaisemmin Sodi World Series finaalissa. Vuonna 2011 Pariisissa ajetussa finaalissa Mika Helen oli hienosti kolmas ja Peter Nyberg 48:s. Vuosien varrella sarja on laajentunut ja nyt on aika lähteä etsimään Suomesta uusia kuljettajia edustamaan Suomea Maailman Finaaliin vuonna 2019.

Kilpailusarjoja on kolme, Junior CUP, Sprint CUP ja Endurance CUP. Mikä parasta, jokaisesta sarjasta vähintään yksi kuljettaja tai joukkue pääsee Maailman Finaaliin 2019. Mitä enemmän osallistujia on, sitä enemmän saa Suomi maapaikkoja finaalitapahtumasta.

Pistelaskujärjestelmä on sama ympäri maailman Junior ja Sprint CUPissa. Voittajan pistesaldo on 1000+osallistujamäärä, kuitenkin maksimissaan 1021 pistettä.  Pistelasku menee siis siten että viimeinen finaalin osallistuja saa 21 pistettä. Tästä syystä kaikki finaalit Sprint CUPissa ajetaan maksimissaan 21 autolla, mikäli osallistujia riittää ja Junior CUPissa finaalissa on osallistujia 12. Junior CUPin osallistujat ajavat kilpailunsa myös RT8-autoilla.

VARMASTI HYVÄT PALKINNOT!!!

Palkinnot sarjassa menestyneille ovat hyvät. Kart in Club tukee KAIKKIA Maailman Finaaliin päässeitä kuljettajia. Luvassa on riihikuivaa rahaa sekä avustamme finaaliin valmistautumisessa. Lisäksi Kart in Clubilta tulee Maailman Finaaliin mukaan avustajia kuljettajille sekä  tiimeille ja kyse on ammattilaisista. Tärkein asia meille on kaikkien kuljettajien menestyminen ja suoritusten parantaminen Suomen kilpailuissa ja tottakai Mika Helenin sijoitusta lähdetään parantamaan Finaalissa 2019.

MITEN HOMMA TOIMII?

Kuten edellä mainittiin, koko vuoden 2018 ajan ajetaan kilpailuita. Lopputuloksiin jokainen kilpailija saa laskea kahdeksan parasta kilpailutulosta. Tulokset ja pistetilanne löytyvät Sodi World Seriesin nettisivuilta osoitteesta www.sodiwseries.com
Samalta sivulta löytyvät myös Suomen kilpailuiden päivämäärät ja ohjelmat. Suomessa sarjaan voi osallistua kolmella radalla, Helsingissä, Oulussa ja Turussa.

KOLME SARJAA

Junior CUP on suunnattu kuljettajille joiden ikä on 7-14 vuotta. Sprint CUP on kuljettajille joiden ikä on vähintään 15 vuotta. Endurance CUP on joukkueille joiden kuljettajien ikä on vähintään 15 vuotta (riittää että täyttää vuonna 2018 15 vuotta) ja joukkueessa on kahdesta kahdeksaan kuljettajaa.
Tarkemmat säännöt ovat englannin kielellä, suoraan Sodi World Seriesin sivuilla. LUE LISÄÄ

SWS-sarjan osakilpailuihin ilmoittaudut Kart in Club TURUN sivuilla osoitteessa www.sodiwseries.com tai klikkaamalla linkkiä joka vie suoraan Kart in Club TURUN SWS-sarjan sivulle.

MAAILMAN RANKING

KART IN CLUB TURKU RANKING