Kart in Clubilla järjestetään 300 kierroksen Endurance- kilpailu tammikuun  19. päivä ja mukaan kisaan otetaan 10 joukkuetta. Kilpailussa ajetaan 90kg-luokassa, meiltä löytyy myös lisäpainoja (+30kg/auto), joilla pystymme tasaamaan erot.

Kilpailun kesto on 300kierrosta ja kilpailu päättyy kun ensimmäinen joukkue on ajanut tämän määrän. Joukkueen on vaihdettava kuljettajaa säännöissä määrätyllä tavalla.

Osallistumismaksu kisaan on joukkueelta 240€, joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailun aikataulu on seuraava:

17-18:00 Ilmoittautuminen

18:15 Kuljettajabriifi rata-alueella

18:30 Aika-ajo

n. 18:40  300 kierroksen kilpailu käynnistyy

n. 20:40 Ensimmäinen auto ruutulipulla

n. 20:45 Palkintojenjako

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostitse: turku@kic.fi

Soittamalla: 0447765060

300 kierroksen KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. JOUKKUE
1.1. Kuljettajamäärä 2-6, varikolla on vaihdettava kuljettajaa vähintään kahdesti, tai jos kuljettajia on alle kolme, pitää kuljettajan nousta autosta ja kiertää auto jonka jälkeen voi jatkaa ajoa.
1.2. Joukkueella on oltava johtaja, joka vastaa joukkueen toimista ja tiedotteiden välittämisestä joukkueen jäsenille.
2. VARIKKO
2.1. Varikkoalueella saa ajon aikana olla vain ajossa oleva kuljettaja ja kaksi henkilöä.
3. AIKA-AJO
3.1. Ennen kilpailua ajetaan Superpole-aika-ajo jossa ratkaistaan lähtöjärjestys kilpailuun. Superpole-aika-ajon kesto on 4 minuuttia.
3.2. Joukkue saa valita kuljettajan, joka ajaa aika-ajon. Kuljettajan saa vaihtaa ennen kilpailun starttia.
4. KILPAILU
4.1. Kilpailun kesto on 300kierrosta
4.2. Kun 300 kierrosta tulee täyteen, liputetaan voittaja maaliin.
5. AJO KILPAILUSSA
5.1. Ajajan on harjoituksissa ja kilpailun aikana ajettava autoa harkiten niin, ettei synny onnettomuusvaaraa tai yhteentörmäystä toisen kilpailijan kanssa.
5.2. Kaikenlainen liikennöiminen (ajaminen, työntäminen tai kantaminen) radalla ajosuuntaa vastaan on kielletty erän aikana.
5.3. Tahallinen osuminen ratavalleihin on kielletty
6. KULJETTAJANVAIHTO
6.1. Kuljettajanvaihto on sallittu ainoastaan sille merkityllä alueella.
6.2. Kuljettajanvaihto alueella saa olla ainoastaan joukkueesta kaksi henkilöä: kuljettaja joka lähtee ajoon ja kuljettaja joka tulee ajosta. Tarvittaessa henkilökunta antaa luvan yhdelle ylimääräiselle avustajalle vaihdon ajaksi.
7. KULJETTAJAN VARUSTEET
7.1. Kart in Club tarjoaa jokaiselle joukkueelle ajohaalarit ja rajoitetun määrän kypäriä. Omien ajovarusteiden käyttö on sallittu.
7.2. Kuljettajalla tulee olla ajossa päällään vähintään ajohaalari, kypärä ja ajoon soveltuvat kengät. Ajohanskojen käyttö on vapaaehtoista.
8. KILPAILUN PÄÄTTYMINEN
8.1. Kun kilpailun ensimmäinen kilpailija on liputettu maaliin tulleeksi, liputetaan jäljellä olevat ohjaajat maaliin tulleiksi sitä mukaa, kun he ylittävät maalilinjan, riippumatta siitä montako kierrosta he ovat ajaneet.