Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset
Paljon kysytty Kart in Clubin ajoleiri pidetään taas koulujen syyslomalla 28-30.12.20. Kartingleiri kestää kolme päivää, ja se alkaa maanantaina 28.12.2020 kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00.
Mukaan otetaan kuljettajia niin lasten autoilla kuin aikuisten autoilla ajavia. Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 130-150cm ja isommilla autoilla ajavat yli 150cm pitkät kuljettajat.
Ilmoita ostaessasi kuljettaja ja huoltajan yhteystiedot ja kuljettajan ikä & pituus.
Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.
Hintaan sisältyy ajamisen lisäksi aamupala, välipala ja lounas.