Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset

Paljon kysytty Kart in Clubin ajoleiri pidetään taas koulujen syyslomalla 12-14.10.20. Kartingleiri kestää kolme päivää, ja se alkaa maanantaina 12.10.2020 kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00.

Mukaan otetaan kuljettajia niin lasten autoilla kuin aikuisten autoilla ajavia. Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 130-150cm ja isommilla autoilla ajavat yli 150cm pitkät kuljettajat.

Ilmoita ostaessasi kuljettaja ja huoltajan yhteystiedot sekä kuljettajan ikä & pituus. Osta paikkasi tästä.

Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.