Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset

KARTINGLEIRI

Paljon kysytty Kart in Clubin ajoleiri pidetään taas koulujen talvilomalla 17-19.02.20. Kartingleiri kestää kolme päivää, ja se alkaa maanantaina 17.02.2020 kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00.

Mukaan otetaan kuljettajia niin lasten autoilla kuin aikuisten autoilla ajavia. Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 130-150cm ja isommilla autoilla ajavat yli 150cm pitkät kuljettajat.

Ilmoita ostaessasi kuljettaja ja huoltajan yhteystiedot ja kuljettajan ikä & pituus.

Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.

Kartingleirin hinta on 250€/hlö. Leirille on paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostitse turku@kic.fi tai soittamalla 0447765080

Ilmoitttautua voit verkkokaupassamme www.kic.fi/kauppa/lasten-kartingleiri-turku/