Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset

Meillä Kart in Clubilla on myös erikoisautoja, jos vuoden verran vanhat Sodi RT8 autot ovat jo tulleet tutuksi ja haluat vaihtelua tai haastetta radalle! Autot ovat meillä asiakkaita varten ja ne antavat uudenlaisia elämyksiä ja kokemuksia!

POWERKART

Kokeneemmat kuljettajat voivat halutessaan ostaa ajolipun Powerkarttiin, joka on kieltämättä renkaiden, tehonsa sekä ajettavuuden ansioista radan nopein laite! Powerkart pistää kuskin pitämään molemmat kädet ratissa ja se saattaa saada myös kädet väsymään ja hien pintaan… TULE kokeilemaan tätä uutuutta ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

eKart – ELECTRIC KART

Heeetkinen… Sanoiko joku sähköautosta jotain?

KYLLÄ, Turussa meiltä löytyy nyt myös sähköauto, joka on kieltämättä ollut Powerkartin jälkeen radan nopein.. Autossa on mm. pakki, tämä laite on ajettavuudeltaan helppo, mutta mutkista lähdössä muistaa miksi penkissä on selkänoja. Tässäkö on tulevaisuus, tule kokeilemaan tätä uutuutta, se saa hymyn huulille ja yllättää ominaisuuksiltaan kokeneemmankin ratakonkarin!