Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset

Pitkään sitä on kyselty, ja nyt se on mahdollista! Nimittäin seuraavassa SWS-kilpailussa on mukana myös Lapset! Lapset (7-14v) ajavat joko LR5-autoilla tai RT8-autoilla Junior Cup-luokassa!! Kaikki +130cm voivat osallistua kisaan. Ja nyt kun rekisteröidyt sws- kuljettajaksi, saat yhden ilmaisen kisalähdön! Viime kerralla Junior Cupissa mukana olleet saavat myös startata yhden lähdön ilmaiseksi. Tervetuloa tulevat Mestarit!

JUNIOR CUP on suunnattu kuljettajille joiden ikä on 7-14vuotta.

KILPAILUFORMAATTI:

Kuljettaja voi osallistua niin moneen alkuerään kuin haluaa. Illan aikana ajetaan 7 alkuerää.  Kilpailu ajetaan lasten autoilla, paikanpäälle tullessa on hyvä varmistaa, että kuljettaja ylettyy polkimille. (125cm-170cm)

Ennen alkuerää ajetaan 3minuutin aika-ajo. Aika-ajon jälkeen kuljettajat ohjataa lähtöruutuihin. Tämän jälkeen ajetaan 15kierroksen alkuerälähtö. Alkuerän kokonaisaika ratkaisee lähtöjärjestyksen finaaliin. Finaaliin otetaan 10parasta kuljettajaa.Finaali on osallistujille maksuton.