Open/Close Menu Koko perheen viihdekeskukset

PUHELIN: 0447-765 080

 WHATSAPP: 0447-765 080


Nyt voit ostaa ennakkoon ajopassin!

Ajopassilla saat ajaa viikon ajan rajattomasti 10 minuutin normaaleita yksittäisajoja.
Viikkopassi on voimassa siitä päivästä kun käytät sitä ensimmäisen kerran ja se on käytettävä viimeistään 31.12.2020.

Lasten ajopassi 59€ ja aikuisten ajopassi 79€! Osta omaksi tai lahjaksi verkkokaupastamme.


HAPPY HOUR-tarjous keskiviikosta perjantaihin aina kello 14:00-16:00, normaalihintaiset aikuisten ja lasten ajot kaksi yhden hinnalla!


Kesän tapahtumat järjestät helposti meillä!

Olemme suosittu tapahtumien viettopaikka ja kesän parhaat ajat varataan jo nyt. Meillä pääset nauttimaan kesän keleistä vauhdikkaan aktiviteetin merkeissä ja saat varattua ajojen ohelle myös tiloistamme ruokailun, saunan, kabinetin sekä juomat.

Sijaitsemme vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, joten meiltä on myös helppo jatkaa iltaa keskustan sykkeeseen.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 7765 080 tai sähköpostitse turku@kic.fi niin suunnitellemme juuri sinulle sopivan paketin, jossa kaikki viihtyvät!


Tiedossa henkilökunnan motivaatiota nostattava Tyhy- tai Tykypäivä?

Nyt varaamaan virkistävää ja vauhdikasta tapahtumaa Kart in Clubilta, meiltä saat kaikki saman katon alta. Kuka vie nopeimman tittelin teidän työporukastanne? Jälkipuinnit voitte käydä löylyissä ja ruokakin varmasti maistuu kovan ajelun päätteeksi.
Olemme rakentaneet erilaisia valmispaketteja joista löytyy sopiva. Tarvittaessa suunnittelemme juuri teidän ryhmälle sopivan tapahtuman veloituksetta. Parhaiten saat lisätietoa soittamalla, tai laittamalla viestiä myyntipalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta: 044 7765 080 sähköpostilla:  turku@kic.fi


Oletko jo kokeillut erikoisautojamme – Tandem & Powerkart?

Meillä Kart in Clubilla on myös erikoisautoja, jos vuoden verran vanhat Sodi RT8 autot ovat jo tulleet tutuksi ja haluat vaihtelua tai haastetta radalle! Autot ovat meillä asiakkaita varten ja ne antavat uudenlaisia elämyksiä ja kokemuksia! Tarjolla mm. Tandem & Powerkart LUE LISÄÄPÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

RATA

Ma-Ti Suljettu

Ke-Pe 14-20

La 12-18

Su 12-16

Ryhmille olemme tilauksesta aina auki
TOIMISTO / MYYNTI 

Ma-Ti Suljettu

Ke-Pe 14-20

La 12-18

Su 12-16 

UUTISET

Nyt voit ostaa ennakkoon ajopassin! Ajopassilla saat ajaa viikon ajan rajattomasti 10 minuutin normaaleita yksittäisajoja….

Kart in Club seuraa koronaepidemian kehittymistä aktiivisesti ja toimimme viranomaisten antamien suositusten sekä tilanteen mukaan….

Oli kyseessä sitten juhlat tai kokous niin meillä järjestät ne helposti ja samasta paikasta löydät…

Maaliskuussa happy hour palaa takaisin Turun Kart in clubille. Happy hour on tiistaisin ja keskiviikkoisin…

Suunnitelletko kesälle polttareita, virkistyspäivää, synttäreitä tai jotain muuta tapahtumaa? Olemme suosittu tapahtumien viettopaikka ja kesän…

Talviloman kunniaksi avaamme ovet poikkeuksellisesti To-Pe 20-21.02. jo klo 12:00! Rata on myös molempina päivinä…

Valikko