PUHELIN: 0447-765 080

 WHATSAPP: 0447-765 080


Olemme avoinna ti-pe klo 14-20, la klo 12-20 ja su 12-18.

Vallitsevan koronatilanteen aikana olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa. Käsidesiä on tarjolla, mutta toivomme että pesette myös kädet saapuessanne. Kypärähuput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen.
Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan. Kypärät desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan. Haalaripakkoa ei ole, halutessaan voi ajaa ilman ajohaalaria. Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä.
Joustamme asiakkaiden tehtyjen varausten kanssa. Mikäli poikkeustilanteen takia tulee peruutuksia, peruutetut tilaisuudet voi pitää ilman lisäveloitusta sopimuksen mukaan. Pyydämme ettet saavu tiloihimme kipeänä. Lisäksi paikan päältä saa ostettua oman kypärähupun sekä kumihanskat 5€ yhteishintaan tai kestomaskin kanssa 10€.

HAPPY HOUR

Tiistaista torstaihin aina kello 14:00-16:00.
Tammikuun happy hour tarjouksena:
2 x normaali 10 min aikuisten autolla ajo 30€ ja klubi jäsenelle 25€. (Tarjous on henkilökohtainen)
2 x normaali 10 min lasten autolla ajo 25€ ja klubi jäsenelle 20€. (Tarjous on henkilökohtainen)

Porukalla ajamaan!

Suosittu kimppakisa on nyt varattavissa tarjoushintaan tiistaille tai keskiviikolle!
30 min ajotilaisuus eli kimppakisa nyt vain 39€/hlö, minimiveloitus 7 henkilön mukaan ja maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä.
Tapahtumassa jokainen kuljettaja ajaa aika-ajon ja tämän jälkeen vielä otetaan kuljettajasta mittaa kilpailun merkeissä.

Virkistyspäivä tai pikkujoulut tiedossa? 

Nyt varattavissa 1h ajotilaisuus tiistaille tai keskiviikolle tarjous hintaan 690€.  Ajotilaisuus pitää sisällää harjoituksen, aika-ajon ja kilpailun.  Ajon päätteeksi jaamme kolmelle parhaalle pokaalit ja tarjoilemme kuohuvaa jokaiselle.
Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kokoa onnistunut virkistyspäivä tai pikkujoulu meiltä!

Olemme suosittu tapahtuman viettopaikka ja toimipisteeltä löydät sisä- sekä ulkoradan lisäksi viihtyisät tilat illan viettoon. Kabinetti tiloja löytyy kaksi ja molemmissa on omat saunat. Kabinetit on mahdollista yhdistää yhdeksi suureksi tilaksi tai tarvittaessa voimme mahdollistaa myös molempien sanojen käytön.
Voit meiltä myös tilata maittavaa ruokaa ja tiloista löytyy a-oikeudet, joten juomavalikoima on myös kattava.
Mikäli tarvitsen apua oikean paketin kokoamiseen niin ota meihin yhteyttä puhelimitse 044 7765 080 tai sähköpostitse turku@kic.fi niin me autamme sinua varaamaan juuri oikean tapahtuman.

Tunti ajoa putkeen

Tunti ajoa putkeen sopii ajamisesta nauttivalle henkilölle, jonka mielestä 10 min ajo on aivan liian lyhyt. Tunti ajoa putkeen tuo varmasti  hien pintaan ja pääset edullisesti ajamaan useita kierroksia. Mikäli oma kunto ei kestä niin voit jakaa auton vaikka ystävän kanssa.
Hinta 60€/60 min.
Alla löydät tulevat ajankohdat ja linkin verkkokauppaan, josta voit ostaa ajo paikan etukäteen
18.01. klo 18:00 tunnin ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
20.01. klo 18:00 Tunnin ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Nyt myös 30 min ajoa putkeen

Hinta 30€/30 min.
12.01. klo 19:30 30 min ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
26.01. klo 19:30 30 min ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
Nyt myös 2 tunnin joukkuekilpailu
29.01. klo 09:30 2h endurance, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Kaikille avoimet sisäkartingin Suomen Mestaruus karsinnat Turussa !!

Sisäkartingin Suomen mestaruutta havitellaan neljässä toimipisteessä; Turussa, Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Jokaisessa toimipisteessä ajetaan kuusi osakilpailua, joista kuskeilla on mahdollista kerätä pisteitä sijoituksistaan. Jokaiselta toimipisteeltä kuusi (6) kuljettajaa pääsee ajamaan finaaliin, jossa selvitetään Suomen sisäkartingin mestari. Finaalirata julkaistaan myöhemmin.
Jokaisessa osakilpailussa ajetaan 4 kertaa 10 minuutin kisalähdöt. Myös Sodi World Series Sprint cupin pisteitä on mahdollista kerätä samalla.
Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 90 kg (lisäpaino mahdollisuus 30kg). Meiltä kuljettajat saavat tarvittaessa varusteet (haalarit, kypärät,kypärämyssyt), jotka sisältyvät osallistumismaksuun. Myös omilla ajovarusteilla ja esimerkiksi omalla painoliivillä saa ajaa.
Kilpailu ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulisi olla vähintään 150cm. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, ohjeet sekä vaadittavat ajovarusteet saat meiltä.
Kilpailuissa ajetaan ensiksi 3 min aika-ajo ja tämän jälkeen neljä finaalia, jotka ovat kestoltaan noin 10 minuuttia.
11.01. klo 18:30 SISÄKARTING SM-SARJA 2022, Second change, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Kaikille avoimet lasten ja nuorten kilpailut

Lasten sarjassa ajetaan kilpailut lasten autoilla, joten pituutta tulee olla vähintään 130cm. Sarja on suunnattu aloitteleville kuljettajille, jotka nauttivat pienestä kilpailusta. Tapahtumassa ohjeistetaan kuljettajaa miten kilpailut tapahtuvat ja meiltä saat kaiken tarvittavan ajamiseen.
Nuorten sarja ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulee olla vähintään 145cm. Sarja on suunnattu jo hieman kokeneemmille kuskeille. Nuorten sarja on myös osana SWS junior sarjaa, jossa kerätään vuoden aikana pisteitä ja Suomesta paras/parhaat voivat saada paikan osallistua maailman finaaliin.
Osta paikkasi mukaan osoitteesta www.vauhtikauppa.fi/product-category/turku/

Tiedossa henkilökunnan motivaatiota nostattava Tyhy- tai Tykypäivä?

Nyt varaamaan virkistävää ja vauhdikasta tapahtumaa Kart in Clubilta, meiltä saat kaiken saman katon alta. Kuka vie nopeimman tittelin teidän työporukastanne? Jälkipuinnit voitte käydä löylyissä ja ruokakin varmasti maistuu kovan ajelun päätteeksi.
Olemme rakentaneet erilaisia valmispaketteja joista löytyy varmasti teille sopiva ja viihtyisä kokonaisuus. Tarvittaessa suunnittelemme juuri teidän ryhmälle sopivan tapahtuman mikäli teille ei löydy sopivaa valmispaketeista. Parhaiten saat lisätietoa soittamalla, tai laittamalla viestiä myyntipalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta: 044 7765 080 sähköpostilla:  turku@kic.fi

Oletko osallistumassa ajotapahtumaan lähiaikoina? Nyt sinulla on mahdollisuus salaharjoitteluun!

Tutustu tarkemmin tarjoukseen ja miten sen voi hyödyntää TÄSTÄ.

Oletko jo kokeillut erikoisautojamme – Tandem & Powerkart?

Meillä Kart in Clubilla on myös erikoisautoja, jos normaalit aikuisten autot ovat jo tulleet tutuksi ja haluat vaihtelua tai haastetta radalle.
Autot ovat meillä asiakkaita varten ja ne antavat uudenlaisia elämyksiä ja kokemuksia! Tarjolla mm. Tandem & Powerkart LUE LISÄÄ

Kart in Clubilla voit maksaa seuraavilla välineillä:

Käteinen – Maksukortit (VISA, MC, Amex, Eurocard, Diners) – Smartum-setelit (Liikunta ja kulttuuri) – Virike-setelit – TYKY-kuntosetelit – E-Passi – Ticket Mind&Body – Eazybreak


PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

RATA
Ma Suljettu
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
Ryhmille olemme tilauksesta aina auki
MYYNTI 
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
TOIMISTO 
Ma-Pe 09-16

UUTISET

Vuosi vaihtui, mutta tammikuu on täynnä tapahtumia. Lähde mukaan ajamaan Turun Kart in Clubin tapahtumiin….

Olemme avoinna 29-30.12. klo 11-19 31.12 klo 11-16 01.01.22 klo 11-16 2.1-7.1.22 klo 12-20 08.01.22…

Olemme avoinna itsenäisyyspäivänä klo 11:00-18:00. Tarjouksena: 2 x normaali 10 min aikuisten autolla ajo 30€…

Vuosi on tulossa päätökseen ja samalla osa liikuntaeduista vanhenee, joten muista käyttää ne meillä ennen…

Lisää suosikki tapahtumat kalenteriisi. Tapahtumat ovat jo myynnissä verkokaupassa osoitteessa www.vauhtikauppa.fi/product-category/turku/. Toimi siis nopeasti niin…

Black Friday tarjoukset on nyt julkaistu ja ne ovat voimassa sunnuntaihin 28.11. asti tai niin…