PUHELIN: 0447-765 080

 KART IN CLUB TURKU

 WHATSAPP: 0447-765 080


Olemme avoinna

Vallitsevan koronatilanteen aikana olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa. Käsidesiä on tarjolla, mutta toivomme että pesette myös kädet saapuessanne. Kypärähuput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen.
Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan. Kypärät desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan. Haalaripakkoa ei ole, halutessaan voi ajaa ilman ajohaalaria. Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä.
Joustamme asiakkaiden tehtyjen varausten kanssa. Mikäli poikkeustilanteen takia tulee peruutuksia, peruutetut tilaisuudet voi pitää ilman lisäveloitusta sopimuksen mukaan. Pyydämme ettet saavu tiloihimme kipeänä. Lisäksi paikan päältä saa ostettua oman kypärähupun sekä kumihanskat 5€ yhteishintaan tai kestomaskin kanssa 10€.

HAPPY HOUR

Tiistaista torstaihin aina kello 14:00-16:00.
Toukokuun happy hour tarjouksena:
Normaali 10 min aikuisten autolla ajo 15€ ja klubi jäsenelle 12€. (Tarjous on henkilökohtainen)
Normaali 10 min lasten autolla ajo 13€ ja klubi jäsenelle 10€. (Tarjous on henkilökohtainen)

Porukalla ajamaan!

Suosittu kimppakisa on nyt varattavissa tarjoushintaan tiistaille tai keskiviikolle!
30 min ajotilaisuus eli kimppakisa nyt vain 39€/hlö, minimiveloitus 7 henkilön mukaan ja maksimiosallistujamäärä  sisäradalla 10 henkilöä ja ulkoradalla 15 hekilöä.
Tapahtumassa jokainen kuljettaja ajaa aika-ajon ja tämän jälkeen vielä otetaan kuljettajasta mittaa kilpailun merkeissä.

Virkistyspäivä tai tykypäivä tiedossa? 

Nyt toukokuussa varattavissa 1h ajotilaisuus tiistaille, keskiviikolle tai torstaille tarjous hintaan sisäradalle 690€ tai ulkoradalle 790€.
Ajotilaisuus pitää sisällään harjoituksen, aika-ajon ja kilpailun.  Ajon päätteeksi jaamme kolmelle parhaalle pokaalit ja tarjoilemme kuohuvaa jokaiselle.
Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Mikäli oma kunto ei kestä niin voit jakaa auton vaikka ystävän kanssa.

Tunti ajoa putkeen sopii ajamisesta nauttivalle henkilölle, jonka mielestä 10 min ajo on aivan liian lyhyt. Tunti ajoa putkeen tuo varmasti hien pintaan ja pääset edullisesti ajamaan useita kierroksia.
Hinta 60€/60 min.
Alla löydät tulevat ajankohdat ja linkin verkkokauppaan, josta voit ostaa ajo paikan etukäteen
11.05. klo 19:00 Tunnin ajo ulkoradalla, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
25.05. klo 19:00 tunnin ajo ulkoradalla, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Nyt myös 30 min ajoa putkeen

Hinta 30€/30 min.
18.05. klo 19:30 30 min ajo ulkoradalla, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
01.06. klo 19:30 30 min ajo ulkoradalla, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

KAIKILLE AVOIN KESTÄVYYSKILPAILU ULKORADALLA -TURKU 8H ENDURANCE

550€/joukkue ja hintaan sisältyy kaikki tarvittava ajamiseen, jotta sinun ei tarvitse muuta kuin kerätä porukka kasaan ja saapua paikalle!
Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 90kg (lisäpainomahdollisuus 30kg). Meiltä kuljettajat saavat tarvittaessa varusteet (haalarit, kypärät, kypärämyssyt), jotka sisältyvät osallistumismaksuun. Myös omilla ajovarusteilla ja esimerkiksi omalla painoliivillä saa ajaa.
Kilpailussa tulee suorittaa x määrä pakollista kuljettajan vaihtoa ja 60 sekunnin varikko stopin aikana vaihdetaan myös autoa.
Paino tarkastetaan aina mennessä kuljettajan vaihtoon.
Kilpailua ennen suoritetaan 3min aika-ajo.
18.06. klo 12:00 8h endurance, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Kaikille avoin kesäsarjan osakilpailut toukokuussa
Osakilpailu 1/7 17.05.2022 kello 18:30-20:30, hinta 60€ osta paikkasi mukaan tästä
Osakilpailu 2/7 31.05.2022 kello 18:30-20:30, hinta 60€ osta paikkasi mukaan tästä

Kaikille avoimessa sarjassa ratkaistaan kuka on Turun Kart in Clubin ulkoratamestari.
HUOM. Kilpailu on myös osa maailmanlaajuista sodiworldseries-sarjaa, voit halutessasi rekisteröityä kuljettajaksi www.sodiwseries.com – sivustolla.
Ostathan paikkasi Vauhtikaupasta, SWS-sivustolla ilmoittautuminen ei riitä kaikille avoimen -sarjaan ilmoittautumiseen.
Otamme paikanpäällä 30 minuuttia ennen kilpailun alkua osallistujia mukaan, mikäli paikkoja on vielä vapaana.
Lue kilpailusta tarkemmin tästä.


Paljon kysytty Kart in Clubin kesän ensimmäinen ajoleiri myytiin loppuun, joten päätimme järjestää kesäloman lopulle toisen kartingleirin.

Kart in Club Turun ajoleiri ajetaan seuraavan kerran 01-03.08.2022 Kurssi kestää kolme päivää ja se alkaa maanantaina 01.08. kello 09.00.
Karting leirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00 ja se sisältää ajovarusteet, aamupalan, lounaan ja välipalan.
Mukaan otetaan niin lasten kuin aikuisten autoilla ajavia kuljettajia.
Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 130-150cm ja isommilla autoilla ajavat yli 150cm pitkät kuljettajat.
Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat, joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän karting kouluissa käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpa kartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.
Karting leirin hinta on 250€/hlö. Leirillä on paikkoja rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Osta paikkasi mukaan osoitteesta www.vauhtikauppa.fi/product-category/turku/

Tiedossa henkilökunnan motivaatiota nostattava Tyhy- tai Tykypäivä?

Nyt varaamaan virkistävää ja vauhdikasta tapahtumaa Kart in Clubilta, meiltä saat kaiken saman katon alta. Kuka vie nopeimman tittelin teidän työporukastanne? Jälkipuinnit voitte käydä löylyissä ja ruokakin varmasti maistuu kovan ajelun päätteeksi.
Olemme rakentaneet erilaisia valmispaketteja joista löytyy varmasti teille sopiva ja viihtyisä kokonaisuus. Tarvittaessa suunnittelemme juuri teidän ryhmälle sopivan tapahtuman mikäli teille ei löydy sopivaa valmispaketeista. Parhaiten saat lisätietoa soittamalla, tai laittamalla viestiä myyntipalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta: 044 7765 080 sähköpostilla:  turku@kic.fi

Oletko osallistumassa ajotapahtumaan lähiaikoina? Nyt sinulla on mahdollisuus salaharjoitteluun!

Tutustu tarkemmin tarjoukseen ja miten sen voi hyödyntää TÄSTÄ.

Oletko jo kokeillut erikoisautojamme – Tandem & Powerkart?

Meillä Kart in Clubilla on myös erikoisautoja, jos normaalit aikuisten autot ovat jo tulleet tutuksi ja haluat vaihtelua tai haastetta radalle.
Autot ovat meillä asiakkaita varten ja ne antavat uudenlaisia elämyksiä ja kokemuksia! Tarjolla mm. Tandem & Powerkart LUE LISÄÄ

Kart in Clubilla voit maksaa seuraavilla välineillä:

Käteinen – Maksukortit (VISA, MC, Amex, Eurocard, Diners) – Smartum-setelit (Liikunta ja kulttuuri) – Virike-setelit – TYKY-kuntosetelit – E-Passi – Ticket Mind&Body – Eazybreak


PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

RATA
Ma Suljettu
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
Ryhmille olemme tilauksesta aina auki
MYYNTI 
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
TOIMISTO 
Ma-Pe 09-16

UUTISET

Meillä viihdyt radalla sekä ajojen pääteeksi saunallisissa kabinettitiloissa. Ajojen pääteeksi parhaimmat jälkipelit käydään saunassa kylmän…

Paljon kysytty Kart in Clubin kesän ensimmäinen ajoleiri myytiin loppuun, joten päätimme järjestää kesäloman lopulle…

Vauhdikasta vappua pääset viettämään kartingin parissa lauantaina 12-20 ja sunnuntaina 12-18! Kimppakisa-tarjous, 39€/hlö, minimiveloitus 7…

Ulkorata avattiin tällä viikolla, joten varaa tapahtumasi ulkoradalle tai lähde nauttimaan 10 minuutin yksittäisajoista ulos….

Pääsiäisenä kannattaa lähteä ajamaan, koska piilotamme viikonlopun aikana jokaisena päivänä (15-17.04.) toimipisteelle yhden pääsiäismunan, josta…

Olemme avoinna poikkeuksellisesti  maanantai klo 11-19. Laitoimme huippu tarjouksen maanantaille eli kaikki ajot klubi hintaan…