PUHELIN: 0447-765 080

 WHATSAPP: 0447-765 080


Järjestä tapahtumasi kätevästi ja vaivattomasti meillä!

Pääset nauttimaan vauhdikkaasta aktiviteetista ympäri vuoden. Toimipisteellä on ulko- ja sisärata, jotka mahdollistavat parhaimman mahdollisen kokemuksen vuodenajasta tai säästä riippumatta.
Tiloista löytyy myös kaksi saunallista kabinettitilaa, jotka soveltuvat moneen käyttöön esimerkiksi kokouksiin, synttäreihin tai vaikka saunailtoihin. Tiloissa on myös a-oikeudet, joten löydät meiltä kattavasti juotavaa saunailtoihin ja voit tilata meiltä myös ruokaa nautittavaksi menustamme.
Sijaitsemme vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, joten meiltä on myös helppo jatkaa iltaa keskustan sykkeeseen.
Ota yhteyttä puhelimitse 044 7765 080 tai sähköpostitse turku@kic.fi niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan paketin, jossa kaikki viihtyvät!

HAPPY HOUR

Tiistaista torstaihin aina kello 14:00-16:00.
Lokakuun happy hour tarjouksena:
2 x normaali 10 min aikuisten autolla ajo 30€ ja klubi jäsenelle 25€. (Tarjous on henkilökohtainen)
2 x normaali 10 min lasten autolla ajo 25€ ja klubi jäsenelle 20€. (Tarjous on henkilökohtainen)

Porukalla ajamaan!

Suosittu kimppakisa on nyt varattavissa tarjoushintaan tiistaille tai keskiviikolle!
30 min ajotilaisuus eli kimppakisa nyt vain 39€/hlö, minimiveloitus 7 henkilön mukaan ja maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä.
Tapahtumassa jokainen kuljettaja ajaa aika-ajon ja tämän jälkeen vielä otetaan kuljettajasta mittaa kilpailun merkeissä.

Virkistyspäivä tai pikkujoulut tiedossa? 

Nyt varattavissa 1h ajotilaisuus tiistaille tai keskiviikolle tarjous hintaan 690€.  Ajotilaisuus pitää sisällää harjoituksen, aika-ajon ja kilpailun.  Ajon päätteeksi jaamme kolmelle parhaalle pokaalit ja tarjoilemme kuohuvaa jokaiselle.
Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kokoa onnistunut virkistyspäivä tai pikkujoulu meiltä!

Olemme suosittu tapahtuman viettopaikka ja toimipisteeltä löydät sisä- sekä ulkoradan lisäksi viihtyisät tilat illan viettoon. Kabinetti tiloja löytyy kaksi ja molemmissa on omat saunat. Kabinetit on mahdollista yhdistää yhdeksi suureksi tilaksi tai tarvittaessa voimme mahdollistaa myös molempien sanojen käytön.
Voit meiltä myös tilata maittavaa ruokaa ja tiloista löytyy a-oikeudet, joten juomavalikoima on myös kattava.
Mikäli tarvitsen apua oikean paketin kokoamiseen niin ota meihin yhteyttä puhelimitse 044 7765 080 tai sähköpostitse turku@kic.fi niin me autamme sinua varaamaan juuri oikean tapahtuman.

Tunti ajoa putkeen

Tunti ajoa putkeen sopii ajamisesta nauttivalle henkilölle, jonka mielestä 10 min ajo on aivan liian lyhyt. Tunti ajoa putkeen tuo varmasti  hien pintaan ja pääset edullisesti ajamaan useita kierroksia. Mikäli oma kunto ei kestä niin voit jakaa auton vaikka ystävän kanssa.
Hinta 60€/60 min.
Alla löydät tulevat ajankohdat ja linkin verkkokauppaan, josta voit ostaa ajo paikan etukäteen
12.10. klo 19:00 tunnin ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
26.10. klo 19:00 tunnin ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Nyt myös 30 min ajoa putkeen

Hinta 30€/30 min.
06.10. klo 19:30 30 min ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
20.10. klo 19:30 30 min ajo, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

NYT MYÖS, 2H Endurance kilpailu

27.10. klo 18:00-20:30, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Kaikille avoimet SWS kilpailut 

Kilpailu ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulisi olla vähintään 150cm. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, ohjeet sekä vaadittavat ajovarusteet saat meiltä.
Kilpailuissa ajetaan ensiksi 3 min aika-ajo ja tämän jälkeen neljä finaalia, jotka ovat kestoltaan noin 10 minuuttia.
05.10. klo 18:30 SWS Sprint kilpailu, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ
19.10. klo 18:30 SWS Sprint kilpailu, osta paikkasi mukaan TÄSTÄ

Tiedossa henkilökunnan motivaatiota nostattava Tyhy- tai Tykypäivä?

Nyt varaamaan virkistävää ja vauhdikasta tapahtumaa Kart in Clubilta, meiltä saat kaiken saman katon alta. Kuka vie nopeimman tittelin teidän työporukastanne? Jälkipuinnit voitte käydä löylyissä ja ruokakin varmasti maistuu kovan ajelun päätteeksi.
Olemme rakentaneet erilaisia valmispaketteja joista löytyy varmasti teille sopiva ja viihtyisä kokonaisuus. Tarvittaessa suunnittelemme juuri teidän ryhmälle sopivan tapahtuman mikäli teille ei löydy sopivaa valmispaketeista. Parhaiten saat lisätietoa soittamalla, tai laittamalla viestiä myyntipalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta: 044 7765 080 sähköpostilla:  turku@kic.fi

Oletko osallistumassa ajotapahtumaan lähiaikoina? Nyt sinulla on mahdollisuus salaharjoitteluun!

Tutustu tarkemmin tarjoukseen ja miten sen voi hyödyntää TÄSTÄ.

Oletko jo kokeillut erikoisautojamme – Tandem & Powerkart?

Meillä Kart in Clubilla on myös erikoisautoja, jos normaalit aikuisten autot ovat jo tulleet tutuksi ja haluat vaihtelua tai haastetta radalle.
Autot ovat meillä asiakkaita varten ja ne antavat uudenlaisia elämyksiä ja kokemuksia! Tarjolla mm. Tandem & Powerkart LUE LISÄÄ

Kart in Clubilla voit maksaa seuraavilla välineillä:

Käteinen – Maksukortit (VISA, MC, Amex, Eurocard, Diners) – Smartum-setelit (Liikunta ja kulttuuri) – Virike-setelit – TYKY-kuntosetelit – E-Passi – Ticket Mind&Body – Eazybreak


PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

RATA
Ma Suljettu
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
Ryhmille olemme tilauksesta aina auki
MYYNTI 
Ti-Pe 14-20
La 12-20
Su 12-18
TOIMISTO 
Ti-Pe 09-16

UUTISET

i mitkä tahansa kylä kilpailut vaan Sisäkarting SM kilpailut starttaavat marraskuussa! 😉   Turussa järjestetään…

Syyslomalla tekemisen puute? Miten olisi testi ajot ulkoradalla! 🤩 Kun testaat ulkoradalla Sodin ja Rimon…

Salaisuus on radalla! Nyt kaikilla tilaisuuteenne tulevilla on mahdollista käydä salaharjoittelemassa ennen tilaisuuspäivää oikeasti kuiskattavan…

Meillä on tällä hetkellä aika ruuhka varauksissa, sillä niitä on alkanut tulemaan vauhdilla muuttuneen COVID-tilanteen…

Merkkaa tulevat tapahtumat kalenteriisi niin et jää paitsi tulevista kilpailuista ja erittäin edullisista pidemmistä ajoista….

Pikkujoulut tai virkistyspäivän järjestät helposti ja vaivattomasti meillä! Löydät meiltä vauhdikkaan aktiviteetin, josta kaikki pääsevät…