Open/Close Menu Koko perheen sisäkartingkeskus

Kart in Club seuraa koronaepidemian kehittymistä aktiivisesti ja toimimme viranomaisten antamien suositusten sekä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä se on vaikuttanut toimiimme seuraavasti:

– Olemme tehostaneet päivittäistä siivousta ja desinfiointia niin vastaanotossamme kuin pukuhuonetiloissa.
– Kypärät huput pestään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Huolehdithan että laitat käytetyn hupun sille kuuluvaan astiaan.

– Kypärät desinfioidaan nyt jokaisen käyttökerran jälkeen. Kerran käytettyjä kypäriä varten on oma pisteensä. Jokaisen käyttökerran jälkeen kypärä desinfioidaan. Tämä jättää kypärään normaalia raikkaamman hajun.

– Kypärien palautuspisteellä on myös käsidesiä, ole hyvä ja käytä sitä aina ennen ajoa ja ajon jälkeen. Se ei meiltä lopu kesken.

– Autojen kosketuksissa olevat pinnat desinfioidaan useaan kertaan ja tarvittaessa jokaisen ajon välissä. Kuljettajilla on käytössä tiukkapitoinen alkoholipohjainen desinfiointiaine tarvittaessa ennen ajoa ja ajon jälkeen.

– Tarvittaessa voimme joutua rajoittamaan henkilömäärää tiloissamme.

– Huomioithan muut kanssaihmiset. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi tai oireilet flunssan oireita, ole hyvä pysy kotona. Näin voit ehkäistä taudin tai viruksen leviämistä.

– Nyt näissä poikkeusoloissa otamme varauksia vastaan myös pienemmiltä ryhmiltä kerta-ajoihin. Voit soittaa meille tai laittaa WhatsApp-viestiä numeroon 0447 765 070. Näin voimme varata radan pienen ryhmän käyttöön ja teidän ei tarvitse jonottaa ylimääräistä aikaa.

– Joustamme asiakkaiden jo tehtyjen varausten kanssa. Peruutetut tilaisuudet voi pitää ilman lisäveloitusta elokuun 2020 loppuun asti.

– Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä meitä sähköpostilla oulu@kic.fi puhelimella 0447 765  070 tai WhatsApp-viestillä 0447 765 070

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.