Open/Close Menu Koko perheen sisäkartingkeskus

Kausikortit tulevat !

VUOSI 2022 KÄYNTIIN OHITTAMATTOMALLA KAUSIKORTTI- TARJOUKSELLA

Avaamme huomenna, tiistaina 18.1.2022 klo 14:00, kausikorttimyynnin Tampereen ja Oulun toimipisteillä. Kausikortteja tulee myyntiin hyvin pieni, 10 KPL RAJATTU ERÄ. Nyt on toimittava siis todella nopeasti, jos haluat olla yksi kymmenestä, jotka pääsevät hyödyntämään tämän tarjouksen.

Kausikortti pähkinänkuoressa:

Kausikortti käy maksutapana normaaleihin 10 minuutin yksittäisajoihin kaikkina muina aukiolopäivinä, paitsi lauantaisin. Kausikortilla ei voi maksaa osallistumistaan ajotapahtumiin tai kilpailuihin, eikä se käy maksutapana Tandem-ajoihin.

Kausikortti on henkilökohtainen, ja liitetään ostohetkellä haluttuun kuljettajaprofiiliin. Korttia tai sen käyttöoikeutta ei voi myöskään siirtää toiselle kuljettajalle, joten sitä ei voi ostaa kaverin kanssa puoliksi, tai myydä. Kausikortin käyttöoikeus on koko voimassaoloajan vain sillä kuljettajalla, jonka profiiliin se on ostohetkellä liitetty.

Kausikorttia voi hyödyntää ainoastaan Kart in Clubin Tampereen ja Oulun toimipisteillä. Kausikortti EI käy maksutapana Kart in Club Helsingin, – Vantaan ja – Turun radoilla.
Kausikortin voimassaoloaika on ostopäivästä elokuun 2022 loppuun saakka.

Kausikortin hinta on 500€.

Kausikortin voi ostaa ainoastaan Tampereen ja Oulun toimipisteiltä. Kausikorttia ei voi varata, 10 kpl kortteja myydään ensimmäiselle 10 henkilölle, jotka sen toimipisteiden kassalta lunastavat. Ostaminen ei ole mahdollista myöskään verkkokauppamme kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikortista, ota yhteyttä suoraan puhelimitse Tampereelle 044 776 5090 tai Ouluun 044 776 5070.

Radalla Nähdään !!

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.