WHATSAPP: 0447-765 070

EMAIL: OULU@KIC.FI

PUHELIN: 0447-765 070


Miten pääsen ajamaan?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa.
Jos porukkasi on vähintään 7 henkilön kokoinen, voit varata radan meiltä soittamalla, whatsappilla tai vaikka sähköpostilla.

Pienempien ryhmien kanssa emme tee ratavarauksia vaan ajamaan pääsee aina radan ollessa vapaana, parhaiten selvität radan tilanteen soittamalla meille ennen radalle saapumista !

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme mielellämme. Radalla nähdään !!

Käytä apuna varauskalenteriamme ajojen suunnittelussa

PSST. Ajojen hinnat löydät hinnastosta; Tsekkaa myös valmispakettimme.

2021 Pikkujoulupaketit nyt varattavissa!


Pikkujouluja järkkäämässä? Meiltä löydät Oulun vauhdikkaimmat pikkujoulupaketit!
Paketit sisältävät lähes kaiken onnistuneisiin pikkujouluihin; Mahtavan kartingkisan, täynnä aktiviteettejä olevan Paddock Club tilan käyttöönne, tietenkin saunatilat ja ruokailun!

Tervetuloa juhlimaan ja rentoutumaan Kart in Club Ouluun.

Lue lisää pikkujoulupaketeista

Tapahtumakalenteri Syyskuu 2021

Syyskuussa kesä alkaa taittua taakse ja katseita siirretään jo syksyn ja talven tapahtumiin/kisoihin. Syksyn kunniaksi käynnistetäänkin Kart in Clubin kisa tarjonnat jälleen uusiksi kahdella tulokkaalla.

Avoin kimppakisa tarjoaa mahdollisuuden päästä ajelemaan vähän kilpaa muiden kanssa vaikka omasta porukasta ei löytyisikään tarpeeksi karting kuskeja, rohkeasti mukaan vaan!

Lastenillassa pääsee nuoret kuskit nauttimaan karting ajosta ikäistensä kanssa ja ehkä myös oppimaan jotain uutta meidän osaavalta henkilökunnalta joka valmentaa nuoria ajojen välissä halutessaan.

New Records -ilta ajot ovat mahtava mahdollisuus lähteä etsimään itselleen sitä uutta rata ennätystä tai jopa yrittää parantaa asemaansa radan Wall of Fame -taululle.

Pimeä ajo palaa taas ohjelmistoon iltojen pimentyessä. Ensimmäinen pimeä ajo on 30.9. kun kytkemme illan viimeisellä tunnilla valot hallista kiinni ja autoihin pitkät päälle. Tervetuloa kokeilemaan vähän erinlaista kartingajoa!

Viimeisenä ja ehkä tärkeimpänä. Sodi World Series (SWS) palaa KIC Oulun ohjelmistoon! Pitkästä aikaa KIC Oulussa järjestetään SWS kisat. Näihin kisoihin on mahdollisuus tulla kenen vain. SWS Sprintcup kilpailussa ajetaan ensin lyhyt aika-ajo, josta startataan neljään 20 kierroksen finaali lähtöön. Tämä kilpailu tulee myös toimimaan lämmittelynä talvella alkavaan Kart in Club Oulu Hallimestaruus kilpailuihin! Rohkeasti mukaan, aiempaa kisa kokemusta ei tarvitse ja näissä kisoissa on rento ilmapiiri. Jos kisa-ajo on yhtään veressä niin tänne vaan.

Lue lisää SWS -kisoista

Saat ohjelmista lisätietoa joko soittamassa tai käy lukasemassa niistä lisää vauhtikaupan myynti sivuilta.

Varaa paikkasi tapahtumiin puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla tai osta pääsy meidän verkkokaupastamme Vauhtikauppa.fi, linkki ylävalikossa.

Pistä liikuntaedut liikkeelle !!

Onko kulunut vuosi jättänyt jälkeensä kasan käyttämättömiä liikuntaetuja kaappien pohjalle, sängyn alle tai sukanvarteen?
Ei hätää, voit muuttaa ne meillä vauhdikkaiksi karting ajo hetkiksi tai vaikka lahjakorteiksi, joita voit käyttää seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Suuntaa siis radalle nauttimaan vauhdin huumasta !


 PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


 LÖYDÄT MEIDÄT

Tapsitie 5, 90620 OULU


OLEMME AUKI

PÄIVÄ
Ma-Pe
La
Su
RATA
10-20
10-20
12-18
MYYNTI
10-20
10-20
12-18

Olemme auki myös muina aikoina tilauksesta.


UUTISET

Toivottavasti teillä on ollut hyvä ja super vauhdikas viikkoa, koska meillä on 😁 Ensiviikko näyttää…

Onko kulunut vuosi jättänyt jälkeensä kasan käyttämättömiä liikuntaetuja kaappien pohjalle, sängyn alle tai sukanvarteen? Ei…

Mihin se viikko jälleen katosi? No ei muuta kun kaasu pohjaan jälleen huomenna!🏎🏎🏎 Jo tuttuun…