WhatsApp: 0447-765 070

PUHELIN: 0447-765 070


Uudistimme rataprofiilimme!

Tule kokeilemaan takaamme vauhdin, uusi ratamme on sekoitus vauhtia ja teknisyyttä. Tulepas siis kipinkapin Tapsitielle kokemaan uusia elämyksiä!

Radalla nähdään!


Vietä virkistyspäivä Kart in Clubilla, meillä kun saat kaiken samasta paikasta

Nyt kannattaa varata virkistyspäivä Kart in Clubille. Olemme suosittu virkistys- ja tykypäivien  viettopaikka, ja parhaat ajat varataan ajoissa. Meillä saat kaiken tarvittavan samasta paikasta: Aktiviteettiä, ruokailun, saunan, kabinetin, aiheen hyviin jälkipeleihin, juomat ja helpon paikan tulla. TÄSTÄ pääset vauhdikkaisiin valmispaketteihimme.


Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden Suomen edullisimpaan hintaan.

Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden tiistaisin  hintaan 590€. Tässä loistava ajopaketti esimerkiksi kaveriporukoille, yrityksien ja yhteisöjen hyvinvointipäivään tai myös synttäriporukoille. Tunnin ajotilaisuudessa jokainen kuljettaja pääsee ajamaan yhdistetyn lämmittely ja aika-ajon, sekä finaalin. Ajopakettiin kuuluu pokaalipalkinnot kolmelle parhaalle kuljettajalle, sekä kuohujuomapullo voittajalle. Valokuvaamme myös koko porukan tapahtuman lopuksi. Muista, että tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Katso lisää www.kic.fi/oulu/tapahtuma/


Sunnuntai on Perhepäivä Kart in Clubilla

Nyt kannattaa tulla koko perheellä Kart in Clubille. Joka sunnuntai perheenjäsenet saavat kolme ajoa kahden hinnalla. Muista mainita Perhetarjous vastaanotossa kun ostat ajoja. Niin ja mukaan voi ottaa vaikka tuttava perheen!!
Avaamme sunnuntaisin kello 12.00 ja suljemme klo 18 aikoihin. Vapaat ajoajat kannattaa tarkistaa VARAUKSET-sivulta, tai laittaa meille Whatsapp-viesti numeroon 0447-765 070 tai soittaa samaan numeroon.


 PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

 Rata   

 Ma Suljettu 

Ti-Pe 14-20

La 12-20

Su 12-18

 

 Toimisto / Myynti
 Ma 9-17

Ti-Pe 9-20

La-Su 12-18

Yritys ryhmille olemme tilauksesta aina auki


UUTISET

Viikkokisa!! Tule aja ja voita, viikon nopein kierrosaika palkitaan 2×10 minuutin lahjakortilla! Radalla nähdään!

Meillä vietät ikimuistoisen hyvinvointi päivän niin kaveri, perhe kuin yritys porukan kanssa! Uudistunut ratamme vauhdittaa…

Uudistimme rataprofiilimme! Tule kokeilemaan takaamme vauhdin, uusi ratamme on sekoitus vauhtia ja teknisyyttä. Tulepas siis…

JUHANNUKSEN JA KESÄN AUKIOLOAJAT – 20.6 avoinna klo 12-18 (kaikki kerta-ajot kaksi yhden hinnalla periaatteella)…

Page 1 of 51 2 3 5