WHATSAPP: 0447-765 070

EMAIL: OULU@KIC.FI

PUHELIN: 0447-765 070


Olemme avoinna itsenäisyyspäivänä


Tervetuloa ajamaan ja kisailemaan myös Itsenäisyyspäivänä 6.12. 😁 Olemme avoinna 10:00-20:00

Radalla nähdään !!

Miten pääsen ajamaan?


Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa.
Jos porukkasi on vähintään 7 henkilön kokoinen, voit varata radan meiltä soittamalla, whatsappilla tai vaikka sähköpostilla.

Pienempien ryhmien kanssa emme tee ratavarauksia vaan ajamaan pääsee aina radan ollessa vapaana, parhaiten selvität radan tilanteen soittamalla meille ennen radalle saapumista !

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme mielellämme. Radalla nähdään !!

Käytä apuna varauskalenteriamme ajojen suunnittelussa

PSST. Ajojen hinnat löydät hinnastosta; Tsekkaa myös valmispakettimme.

Tapahtumakalenteri Joulukuu 2021

Joulukuu pärähtäessä käyntiin olemme tehneet karting ajamisesta entistäkin edullisempaa useiden tarjouksien kautta joita kannattaa hyödyntää !
Lisäksi järjestämme perinteisen Kinkkukisan Joulukuun 12. päivä Sunnuntaina, tule voittamaan itsellesi Joulukinkku sillä vauhdikkaimmalla tavalla, lue lisää vauhtikauppa.fi 🙂

Happyhour kaikki normaalihintaiset yksittäisajot puoleen hintaan !!ei yhdistetttävissä muihin etuihin.

Alkuviikon ajot klubihintaan laita viikko käyntiin meiltä ! Maanantaisin ja Tiistaisin kaikki normaalihintaiset yksittäisajot edulliseen klubin jäsenhintaan !!
10 min ajo – Aikuiset 15€(norm. 20€), 10 min ajo -lapset 12€ (norm. 15€), 2x10min ajo -aikuiset 25€(norm. 35€), 2x10min ajo lapset 20€(norm. 25€)

0,50€ kierrokset ajetaan aina keskiviikkosin. Maksat vain ajetuisat kierroksista 0,50€! Super edullinen ajo, tervetuloa!

Avoin kimppakisa tarjoaa mahdollisuuden päästä ajelemaan vähän kilpaa muiden kanssa vaikka omasta porukasta ei löytyisikään tarpeeksi karting kuskeja, rohkeasti mukaan vaan!

Lastenillassa pääsee nuoret kuskit nauttimaan karting ajosta ikäistensä kanssa ja ehkä myös oppimaan jotain uutta meidän osaavalta henkilökunnalta joka valmentaa nuoria ajojen välissä halutessaan.

New Records -ilta ajot ovat mahtava mahdollisuus lähteä etsimään itselleen sitä uutta rata ennätystä tai jopa yrittää parantaa asemaansa radan Wall of Fame -taululle.

Pimeä ajo on palannut taas ohjelmistoon iltojen pimentyessä. Kytkemme illan viimeisellä tunnilla valot hallista kiinni ja autoihin pitkät päälle. Karting ajoa yö tunnelmissa? ONNISTUU! Tervetuloa kokeilemaan vähän erinlaista kartingajoa!

MiniGP on lapsille suunnattu GP kisa. Se ajetaan lasten autoilla joten kuski on oltava 125cm-145cm pituinen. Kisassa ajetaan usea lähtö lasten autolla, kisaillaan leikkimielisesti mukavassa seurassa. Lue lisää vauhtikaupan sivuilla ja osta paikkasi, tai ilmoittaudu mukaan sähköpostilla/soita/whatsapp 🙂

60 minuutin endurance ajo on tarkoitettu niille jotka oikeasti haluavat ajaa ja paljon, tässä otetaan kaikki irti ja tämä tarjoaa samalla parhaan mahdollisuuden uusien ennätysten tekoon. Ajon aikana voi myös kokeilla päihittää IRONMAN -haastetta, jossa pitää ajaa 60 minuuttia tauotta, vähintään 160kierrosta ja 22,5s keskikierrosajalla. Lue lisää vauhtikauppa.fi -sivuilta ja tule mukaan.

30 minuutin yhtäjaksoinen ajo on kuskeille jotka haluavat hieman pitempää ajoa kuin normaali 20 minuutin ajo, mutta kuitenkin samaan hintaan 20 min ajon kanssa! Tervetuloa.

Saat ohjelmista lisätietoa joko soittamassa tai käy lukasemassa niistä lisää vauhtikaupan myynti sivuilta.

Varaa paikkasi tapahtumiin puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla tai osta pääsy meidän verkkokaupastamme Vauhtikauppa.fi, linkki ylävalikossa.

Selaa tuotteita vauhtikaupassa

Väliviikon kartingleiriin ilmoutatumiset nyt auki !


Paljon kysytty Kart in Clubin kartingleiri pidetään taas Joulukuussa 27-29.12.2021. Kartingleiri kestää kolme päivää, ja se alkaa maanantaina 27.12.2021 kello 9.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 9.00-14.00.

Mukaan otetaan kuljettajia niin lasten autoilla kuin aikuisten autoilla ajavia. Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 125-145cm ja isommilla autoilla ajavat yli 145cm pitkät kuljettajat.

Leiri pitää sisällään kolme päivää ohjattua karting harjoittelua, kisoja ja endurance ajo harjoituksen.
Ilmoita ostaessasi tai varatessa paikkaa kuljettaja , huoltajan yhteystiedot, kuljettajan ikä & pituus ja allergiat.

Lue lisää kartingleiristä

Pistä liikuntaedut liikkeelle !!


Onko kulunut vuosi jättänyt jälkeensä kasan käyttämättömiä liikuntaetuja kaappien pohjalle, sängyn alle tai sukanvarteen?
Ei hätää, voit muuttaa ne meillä vauhdikkaiksi karting ajo hetkiksi tai vaikka lahjakorteiksi, joita voit käyttää seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Jos ei pääse käymään meille niin lahjakortin osto onnistuu myös netin kautta liikuntaeduillasi. Tsekkaa miten alla olevasta linkistä

Suuntaa siis radalle nauttimaan vauhdin huumasta !

Lue lisää Liikuntaeduista

Sisäkarting SM-sarja 2022

OLETKO VALMIINA?

Suomen Sisäkartingin Sarja alkaa 2.11.2021 Kart in Clubin radoilla! Oletko sinä seuraava Sisäkarting Suomen mestari?

Paikat on nyt ostettavissa Vauhtikauppa.fi -verkkokaupasta. Lisätietoja ja kaikki osakilpailupäivät löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä Vauhtikaupasta.

Oulusta kuusi(6) eniten sarjasta pisteitä kerännyttä kuskia pääsee ajamaan finaaliin 22.1.2022, ja kisaamaan huikeista palkinnoista, sekä Suomen sisäkarting mestarin tittelistä.

Radalla nähdään !!

Lisätietoa ja kuljettajien pistetaulukko Sisäkarting SM Sarjasta

Osta paikkasi vauhtikauppa.fi


 PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


 LÖYDÄT MEIDÄT

Tapsitie 5, 90620 OULU


OLEMME AUKI

PÄIVÄ
Ma-Pe
La
Su
RATA
10-20
10-20
12-18
MYYNTI
10-20
10-20
12-18

Olemme auki myös muina aikoina tilauksesta.


UUTISET

Edessä armotonta Sunnuntai karting kisailua ja sitten viikko jo vaihtuukin jälleen 😉 kyllä menee aika…

Tervetuloa ajamaan ja kisailemaan myös Itsenäisyyspäivänä 😁 Olemme avoinna 10:00-20:00 Radalla nähdään !!

Perinteinen Jouluinen kinkkukisa starttaa jälleen 12.12. Sunnuntaina ! Tule mukaan tähän rentoon joulu skabailuun ajamaan…