WhatsApp: 0447-765 070

PUHELIN: 0447-765 070


Tuntuuko perinteinen ajaminen välillä tylsältä? Teemapäivät ovat täällä!

Onko tavallinen 10 minuutin ajo alkanut jo vähän tökkimään ja haluat kokeilla jotain täysin uutta? Järjestämme pari kertaa kuukaudessa teemäpäiviä jossa ajoa pääsee kokeilemaan erinlaisissa olosuhteissa: pimeässä, väärään suuntaan, tunti ajoa putkeen, vain mielikuvituksemme on rajana.

Tiistaina sekä keskiviikkona kello 14:00-16:00, 2 ajoa yhden ajon hinnalla!!  Tarjous henkilökohtainen sekä toistaiseksi voimassa. Muista mainita tarjouksesta kassalla.


Vietä virkistyspäivä Kart in Clubilla, meillä kun saat kaiken samasta paikasta

Nyt kannattaa varata virkistyspäivä Kart in Clubille. Olemme suosittu virkistys- ja tykypäivien  viettopaikka, ja parhaat ajat varataan ajoissa. Meillä saat kaiken tarvittavan samasta paikasta: Aktiviteettiä, ruokailun, saunan, kabinetin, aiheen hyviin jälkipeleihin, juomat ja helpon paikan tulla. TÄSTÄ pääset vauhdikkaisiin valmispaketteihimme.


Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden Suomen edullisimpaan hintaan.

Kart in Club Oulu tarjoaa nyt yhden tunnin ajotilaisuuden tiistaisin  hintaan 590€. Tässä loistava ajopaketti esimerkiksi kaveriporukoille, yrityksien ja yhteisöjen hyvinvointipäivään tai myös synttäriporukoille. Tunnin ajotilaisuudessa jokainen kuljettaja pääsee ajamaan yhdistetyn lämmittely ja aika-ajon, sekä finaalin. Ajopakettiin kuuluu pokaalipalkinnot kolmelle parhaalle kuljettajalle, sekä kuohujuomapullo voittajalle. Valokuvaamme myös koko porukan tapahtuman lopuksi. Muista, että tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Katso lisää www.kic.fi/oulu/tapahtuma/ PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

 Rata  

Ma-Suljettu

Ti-Pe 14-20

La 12-20

Su 12-18

Toimisto / Myynti

Ma-Suljettu

Ti-Pe 14-20

La 12-20

Su 12-18

Yritysryhmille olemme tilauksesta aina auki


UUTISET

Kart in Club seuraa koronaepidemian kehittymistä aktiivisesti ja toimimme viranomaisten antamien suositusten sekä tilanteen mukaan….

1 TUNNIN AJOTILAISUUS tiistaisin vain 590€ (norm.790€) – Kilpailuohjelmaan sisältyy pokaalisarja ja kuohuviinitarjoilu, sekä valokuvaus….

Ethän heitä käyttörahaa hukkaan? Lunasta vanhenevilla työsuhde-etuseleteillä puoli vuotta lisää käyttöaikaa ostamalla ajolippuja Kart in…

Meillä vietät ikimuistoisen hyvinvointi päivän niin kaveri, perhe kuin yritys porukan kanssa! Uudistunut ratamme vauhdittaa…

Page 1 of 51 2 3 5