PUHELIN: 0447-765 040

WHATSAPP: 0447-765 040


Me suunnittelimme kaiken teille valmiiksi, sinun tarvitsee vain kerätä kaveriporukka kasaan ja varata valmispaketti Kart in Clubilta!


Asiakkaiden pyynnöstä sunnuntain Perhepäivä Kart in Clubilla on taas täällä!

Nyt kannattaa tulla koko perheellä Kart in Clubille. Joka sunnuntai perheenjäsenet saavat kolme ajoa kahden hinnalla. Muista mainita Perhetarjous vastaanotossa kun ostat ajoja ja huomioithan että tarjous on henkilökohtainen.

Niin ja mukaan voi ottaa vaikka tuttavaperheen!


Onko lapsesi moottoriurheilun tulevaisuuden tähti?

Kaikki lähtee kartingista ja meillä on tarjota ammattitaitoista opetusta lajista kiinnostuneille. Lasten kartingleiri järjestetään kesäkuussa 4.-6.6.2018. Mukaan otetaan kuljettajia lasten- sekä aikuisten autoille.

Leirin aikana opetellaan mm. oikean ajo-asennon hakemista, erilaisia ajotilanteita (ohittaminen, jarrutus, kiihdytys), ajosääntojä ja valo/lippumerkit, Kiihdytystä ja jarrutusta sekä pujottelua.

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja paikkoja on vielä vapaana lasten- sekä aikuisten autoilla ajaville. Ilmoittautua voit puhelimitse: 0447765040 tai sähköpostitse: helsinki@kic.fi.

Leiristä lisää tästä. 


Tiesithän että myyntimme on aina avoinna? On kyseessä sitten pieni- tai suuri tapahtuma, olette aina tervetulleita tutustumaan tiloihimme. Voimme paikan päällä suunnitella teille sopivan tilaisuuden.

On kyseessä sitten tilaisuuden järjestäminen tai jo varattuun tilaisuuteen liittyviä tarkentavia kysymyksiä, älä epäroi ottaa yhteyttä: 0447765040 tai poikkea paikan päälle, henkilökuntamme on teitä varten.


Tiedossa henkilökunnan motivaatiota nostattava Tyhy- tai Tykypäivä?
Nyt varaamaan virkistävää ja vauhdikasta tapahtumaa Kart in Clubilta, meiltä saat kaikki saman katon alta. Kuka vie nopeimman tittelin teidän työporukastanne? Jälkipuinnit voitte käydä puulämmitteisen saunamme löylyissä ja ruokakin varmasti maistuu kovan ajelun päätteeksi.
Olemme rakentaneet erilaisia valmispaketteja joista löytyy sopiva. Ja tarvittaessa suunnittelemme juuri teidän ryhmälle sopivan tapahtuman veloituksetta. Parhaiten saat lisätietoa soittamalla, tai laittamalla viestiä myyntipalveluumme.


OLEMME TARVITTAESSA AUKI KELLON YMPÄRI. Onko toiveenanne toteuttaa tilaisuus aamupala buffetteineen vai onnistuuko aikataulunne vasta oman liikkeenne suljettua?

Meiltä löytyy myös n. 6000 neliötä hallitilaa, jossa onnistuu isommankin yrityksen gaala-illat, seminaarit, karting-joukkuekilpailut tai vaikkapa lanseeraustilaisuudet. Iltaa vauhdittamaan voi tilata DJ:n sekä voimme loihtia suussa sulavia tarjoiltavia eikä janoisenakaan tarvitse iltaa viettää. Tämä kaikki onnistuu saman katon alta eikä tarvitse tilata kuljetuksia paikasta toiseen. Soita ja kysy tarjous, suunnittelemme juuri teille sopivan paketin.


 

Kart in Clubilla on tarjolla uusi ja haastava ajopaketti. Vähintään 10 hengen ryhmille järjestämme 100 kierroksen kilpailun. Varikolta ajetaan suoraan lähtöruutuihin, kun vihreä valo vaihtuu on edessä 100 kierrosta kilvanajoa. Ajopaketin hinta on 60 euroa per henkilö. Nyt kaveriporukka kasaan ja varaamaan kustannustehokas tilaisuus Kart in Clubilta! Saat lisätietoa myynnistämme.


cropped-2010-10v-pirskeet-1.jpg

Kart in Club on koko perheen viihtymiskeskus. Meillä viihtyy niin tyttö kuin poika, isä tai äiti, mummo tai vaari. Meiltä löytyy varmastikin Suomen parhaat ja uusimmat kartingautot, vuosittain useamman kerran vaihtuva rataprofiili, toimivat sauna- ja kokoustilat sekä illanviettoihin tarjoamme maistuvat ruuat catering-palvelustamme. Jos snapsia tarvitsee, on meillä myös A-oikeudet…PÄIVÄN VARAUKSET

varauskalenteri


OLEMME AUKI:

RATA
ti-pe 14:00-21:00
La 10:00-20:00
Su 11:00-19:00
 

Ryhmille olemme tilauksesta aina auki
MYYNTI
Ti-Pe 09:00-21:00
La 10:00-20:00
Su 11:00-19:00

TOIMISTO
Ma-Pe 09:00-17:00

UUTISET

Me suunnittelimme kaiken teille valmiiksi, sinun tarvitsee vain kerätä kaveriporukka kasaan ja varata valmispaketti Kart…

Asiakkaiden pyynnöstä sunnuntain Perhepäivä Kart in Clubilla on taas täällä! Nyt kannattaa tulla koko perheellä…

Valmistujaislahja mietinnässä? Osta lahjaksi Kart in Clubin lahjakortti, nyt saat 7 ajoa viiden ajon hintaan….

Onko lapsesi moottoriurheilun tulevaisuuden tähti? Kaikki lähtee kartingista ja meillä on tarjota ammattitaitoista opetusta lajista…

Page 1 of 141 2 3 14