HELSINKI Ratavaraukset

Vihreä väri kalenterissa kertoo aukioloaikamme ja punainen VARATTU- tarkoittaa että tälläin ei pääse ajamaan edes jonotusperiaatteella sillä rata on varattu yksitystilaisuuteen.

YKSITYISTILAISUUDET:
Mikäli toiveenanne on varata yksityistilaisuus, yritykselle, kaveriporukalle tai lasten syntymäpäiväpaketti, suosittelemme soittamaan myyntimme 0447 765 040 tai laittamaan sähköpostia helsinki@kic.fi, tarkistaaksesi vapaat ajat, pääsääntöisesti alla oleva kalenteri on päivitetty noin viikko eteenpäin joten pidemmälle haluamasi varaukset tulee aina tarkistaa myynnistämme. Huomaathan, että vastaamme sähköpostitiedusteluihin noin 3 arkipäivän kuluessa. Yksityistilaisuuksia on mahdollista järjestää myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

YKSITTÄISAJOT:
10 minuutin yksittäisajoja pääsee ajamaan tulemalla paikan päälle, jonotusperiaatteella ja aukioloaikojemme puitteissa, hinnaston löydätte täältä. Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen varaustilanteen alla olevasta kalenterista edellisenä iltana ennen saapumista, otattehan huomioon että viime hetken muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. Suosittelemme saapumaan viimeistään tuntia ennen tulevaa varausta. Kun radalla on vapaata pyrimme siihen että lapset ja aikuisten saavat ajaa vuorotellen.

Painamalla kalenterimerkintää saat lisätietoa.

Rata avoinna
Rata varattu
Tapahtuma
Rata kiinni