2016-10-welcome_race_fans

Kaikille Avoimet Viikkokilpailut Kevätkausi 2017
21.02.2017 Kisat alkaa kello 17.30

KILPAILUPÄIVÄT

– 07.02.2017 (TULOKSET)
– 21.02.2017 (Tiistai)
– 07.03.2017 (Tiistai)
– 21.03.2017 (Tiistai)
– 04.04.2017 (Tiistai)
kisat käynnistyvät kello 18.00 alkaen


VANHAT TULOKSET


SARJAPISTEET 2016-17
SARJAPISTEET KEVÄT 2017


PRO-KULJETTAJAT


Aikuisten autoilla kilpailevat

Kuljettajat ajavat kahdessa eri painoluokassa: minimi 70kg:n ja minimi 100kg:n painoluokassa, jossa painot tasataan seuraavasti: kuljettaja + mahdolliset lisäpainot = vähintään 70kg/100kg. Kuljettajat punnitaan vain kerran kilpailussa, mikä tapahtuu ennen ensimmäistä aika-ajosuoritusta. Jos minimipaino ei täyty 30 kg lisäpainoilla, saa kuljettaja ajaa erotuksen verran alipainoisena. Tämä koskee vain 70 kg:n luokkaa.

TUTTU KILPAILUFORMAATTI
Molempien luokkien kuljettajat ajavat samoissa alkuerissä. Illan päätteeksi 15 parasta 70 kg:n painoluokan ja 15 parasta 100 kg:n painoluokan kuljettajaa pääsee finaaliin. Molemmat painoluokat ajavat omat 15 kierroksen finaalit. Kuljettaja voi osallistua niin moneen alkuerään kuin haluaa.

KULJETTAJAT KOKEMUKSEN PERUSTEELLA KAHTEEN KULJETTAJALUOKKAAN
Tälle kaudelle esitellään uusi kuljettajien luokitus. Kaikki vuosina

AIKA-AJO
Ennen alkueriä ajetaan kolmen minuutin aika-ajo. Aika-ajon tuloksen perusteella määräytyy lähtöjärjestys alkuerään. Aika-ajon jälkeen kuljettajat pysähtyvät radalle, josta heidät ohjataan omiin lähtöruutuihinsa.

FINAALIIN 15 KULJETTAJAA, OSALLISTUJAMÄÄRÄ PRO- JA RACING-LUOKASSA RATKAISEE
Nyt uutuutena mukaan otetaan PRO- ja Racingluokan kuljettajia suhteessa osallistuja määrään. Jos Racing-luokan kuljettajia on 40 % osallistujista, niin finaaliin pääsee samassa suhteessa, eli 15 kuljettajasta 40% on Racing-luokan kuljettajia, kaikkiaan kuusi finaalin osallistujaa on silloin Racing-luokan kuljettajia. Illan finaaliin pääsee molemmista painoluokista 15 kuljettajaa edellä mainitulla suhteutuksella. Finaali on osallistujille maksuton.

PRO- JA RACING-LUOKA
Kuljettaja kuuluu PRO-luokkaan, jos sijoitus on ollut sarjan lopullisissa pisteissa 30 parhaan joukossa kaudella 2015-2016. Racing-luokan kuljettajia ovat kaikki muut.

PISTELASKUJÄRJESTELMÄ
Molempien aika-ajojen 10 nopeinta saa pisteitä 10 pisteestä alkaen aina pisteen välein siten, että 10 saa yhden pisteen. Molempien finaalien voittajille on luvassa 15 pistettä, ja siitä mennään alaspäin aina pisteen välein siten, että 15 saa yhden pisteen.

Jos sinulla on kysyttäävää kilpailuihin liittyvistä asioista, kysymyksiin vastaa
Sami Lappalainen 0447-765 030 tai sami.lappalainen@kic.fi

Nyt uutta Kart in Clubilla

Myös lasten autoilla ajetaan kisaa Kaikille Avoimien Kilpailuiden yhteydessä. Kilpailuformaatti on sama kuin aikuisten autoilla ajavilla. Ensi ajateaan aika-ajo ja sen jälkee 12 kierroksen kilpailu. Illan finaaliin otetaan mukaan 10 nopeinta kuljettajaa joka on osallistujille ilmainen!!

TUTTU KILPAILUFORMAATTI
Illan aikana ajetaan alkueriä joista parhaat pääsee illan finaaliin. Kuljettaja voi osallistua niin moneen alkuerään kuin haluaa. Alkuerissä ajetaan ensin 3 minuutin aika-ajo ja aika-ajon tuloksen perusteella kuljettajat laitetaan lähtöruudukkoon. Aika-ajon ajettavan alkuerän pituus on 12 kierrosta, ja tässä ratkaisee kokonaisaika joka kuluu 12 kierrokseen. Tämän kokonaisajan perusteella 10 nopeinta kuljettajaa pääsee illan finaaliin.

AIKA-AJO
Ennen alkueriä ajetaan kolmen minuutin aika-ajo. Aika-ajon tuloksen perusteella määräytyy lähtöjärjestys alkuerään. Aika-ajon jälkeen kuljettajat pysähtyvät radalle, josta heidät ohjataan omiin lähtöruutuihinsa.

FINAALIIN 10 KULJETTAJAA,
Illan finaaliin pääsee 10 kuljettajaa edellä mainitulla suhteutuksella. Finaali on osallistujille maksuton.

PISTELASKUJÄRJESTELMÄ
Molempien aika-ajojen 10 nopeinta saa pisteitä 10 pisteestä alkaen aina pisteen välein siten, että 10 saa yhden pisteen. Molempien finaalien voittajille on luvassa 10 pistettä, ja siitä mennään alaspäin aina pisteen välein siten, että 10 saa yhden pisteen.

ILMOITTAUMINEN
Ilmoittauminen tapahtuu paikan päällä. Jos ajaminen alkaa kello 18.00, kannattaa paikan päällä olla noin ½ tuntia aikaisemmin. Autojen arvonta tapahtuu kassalla samalla kun kuljettajalle ostetaan paikka alkueriin. Myynnissä on AINA ensin seuraava alkuerä, mutta kuljettaja joka ostaa paikan ensimmäiseen lähtöön, saa ostaa jo ennakkoon paikan viimeiseen sillä hetkellä myynnissä olevaan lähtöön.

Jos sinulla on kysyttäävää kilpailuihin liittyvistä asioista, kysymyksiin vastaa
Sami Lappalainen 0447-765 030 tai sami.lappalainen@kic.fi