12 tunnin kartingkilpailu 2017


KOKO TAPAHTUMA KOMPAKTI, KAIKKI TAPAHTUMAT SAMANA PÄIVÄNÄ

Kaikki tapahtuu saman vuorokauden aikana. Ovet aukeavat aamulla kello kahdeksan aikaan, harjoitukset alkavat kello yhdeksältä ja itse kilpailu alkaa aamulla kello kymmenen ja päättyy illalla kello kymmeneltä. Tapahtumapäivä on lauantai 27.01.2018.

MITÄ KAIKKEA 12 TUNNIN AIKANA TAPAHTUU?

Kyseessä ei ole vain 12 tunnin endurance-kilpailu, vaan kisan aikana ajetaan Sprinttikisojen kilpailu. Sprinttikisoja on kaikkiaan kahdeksan ja lähtöjärjestys määräytyy aina alkamisajankohdan mukaan.
Lisäksi loppuosa kilpailusta ajetaan pimeässä hallissa autojen omilla valoilla. Lisämausteen tuo myös kastelujärjestelmä, joka kastelee radan pinnan epämääräisin ajoin. Myös rataa kierretään jossain kohden eri suuntaan.

MITÄ KUULUU OSALLISTUMISMAKSUUN?

Osallistumismaksuun kuuluu tietysti osallistuminen kilpailuun. Lisäksi kaikille kuljettajille kilpailun ajaksi ajovarusteet (kypärä ja haalari).  Joukkueen jäsenille tarjoillaan myös aamupala ja lounas buffetista. Osallistumismaksu on 1190 euroa 31.10.2017 asti, ja 1390 euroa sen jälkeen. Osallistumismaksuun sisältyy 20 kappaletta 10 minuutin yksittäisajoja vapaina aikoina radalla.

HARJOITTELUMAHDOLLISUUS KILPAILUVIIKOLLA

Kilpailuviikolla järjestämme tiistai-torstai iltoina kello 19 alkaen mahdollisuuden harjoitella kilpailu varten ERIKOIS olosuhteissa. Tiistaina ajetaan märällä radalla , keskiviikkona pimeässä ja torstaina väärään suuntaan. Viimeinen tunti ajetaan putkeen, ja samalla on mahdollista harjoitella toimintaa Safetycarin tullessa radalle.

MITEN PÄÄSEE MUKAAN?

Mukaan pääsee ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen sami.lappalainen@kic.fi tai soittamalla  0400-489665

LISÄTIETOJA

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä Sami Lappalaiseen puh. 0400-489665 tai sami.lappalainen@kic.fi

12h Kilpailun tiedotteet

4.12.2017 mennessä ilmoittauneet joukkueet: 1. Golden Oldie´s 2. Bogeyracing 3. Team Rallitalli 4. Sairaan Nopeet…

Launataina 18.11.2017 pääsee jälleen ajamaan Tunnin Putkeen. Ennakkoon kannattaa varata paikkansa, se kun onnistuu helpoiten…

12 Tunnin Kartingkilpailun säännöt 1. JOUKKUE 1.1. Joukkueella on oltava johtaja, joka vastaa joukkueen toimista…

KOMPAKTI TAPAHTUMA , KAIKKI TAPAHTUMAT SAMANA PÄIVÄNÄ. Kaikki tapahtuu saman vuorokauden aikana. Ovet aukeavat aamulla…